Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fosta fabrică Casa Albă Independența va deveni sediul Tribunalului Sibiu

Oferta companiei Casa Albă Independența a fost declarată câștigătoare în urma examinării Comisiei de evaluare. Reprezentanții Tribunalului transmit că, de data aceasta, se respectă documentația de atribuire și caietul de sarcini și a fost declarată câștigătoare.

Amintim că la licitația din luna iunie, pentru închirierea unui sediu pentru funcționarea Tribunalului și a Judecătoriei Sibiu, au fost depuse șase oferte, dintre care una a fost descalificată, deoarece a fost înregistrată după termenul limită. Din celelalte cinci, două oferte au rămas în discuții la comisia de evaluare: cea depusă de Casa Albă Independența SA și cea a lui Constantin Șufană, persoană fizică. Prima ofertă propunea ca Tribunalul și Judecătoria să funcționeze în fosta clădire de birouri de pe strada Ocnei a întreprinderii Independența. Cea de-a doua ofertă propune ca spațiu de funcționare a celor două instanțe parterul, mezaninul și primele două etaje ale clădirii de pe str. Regele Ferdinand, nr. 4, bloc în care la etajele superioare au fost amenajate locuințe. Pe 25 iulie, reprezentanții Tribunalului Sibiu au anunțat că și cele două oferte au fost respinse, ca fiind necorespunzătoare. Astfel, procedura de achiziție publică a fost reluată.

În data de 25 septembrie, Tribunalul Sibiu a demarat o nouă procedură de licitație în vederea închirierii unui imobil cu destinația de sediu administrativ pentru desfășurarea activității instituției. În urma acesteia a fost depusă o singură candidatură, de către SC Casa Albă Independența SA.

În 22 octombrie, Comisia de evaluare a procedat la deschiderea ofertei tehnice și financiare, depusă de SC Casa Albă Independența SA, iar în urma examinării a fost declară câștigătoare.

Pentru chiriile care ar trebui plătite pe anul în curs, Ministerul Justiției a alocat Tribunalului Sibiu suma de 314.000 de lei.

Foto: Turnul Sfatului

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universal Alloy, în grafic cu noua uzină de componente de aeronave

Articolul următor

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share