Importate Reportaj

Lapp Group a organizat Turneul Internațional de Fotbal și Volei

Începutul verii, din punct de vedere calendaristic este anual marcat în Lapp Group de Turneul International de Fotbal și Volei. Săptămâna trecută (3-5 iunie 2016) a 22—a editie de fotbal și a 17-a de volei a fost organizată în București, de către compania gazdă Lapp Kabel Romania.

Am fost mândri să întâmpinăm în capitala României 717 participanți din 28 de țări. Au sosit colegi din SUA, Canada, Brazilia, Japonia, Malaezia, Noua Zeelandă, Singapore și din majoritatea țărilor europene, pentru a se reuni sub motto-ul ”Gândește diferit. Fii diferit”.

Programul turneului a început în mod tradițional vineri seara cu o petrecere în aer liber, în parcul de lângă Palatul Mogoșoaia. Atmosfera informală și prietenoasă, locația perfectă, mâncarea gustoasă și formația live Freestay au contribuit la coeziunea spiritului de echipă și la orele prelungite de dans.

În dimineața de sâmbătă au avut loc competițiile de fotbal și volei. În acest an, s-au înregistrat 22 de echipe de fotbal și 22 de echipe de volei, pentru a lupta pentru primele locuri. Participanții s-au simțit foarte responsabili pentru ca au jucat pe terenurile Centrului Național de Fotbal Buftea și nu au fost accidentări majore care să fie tratate la spital. Acesta este un record de care suntem satisfacuți. Spectatorii s-au bucurat de asemenea de programul complementar competiției și au putut încerca zorbing-ul, trasul cu arcul și escalada. În jur de ora 16:00 au început finalele și au fost meciuri extraordinare în ambele arii de interes. Competiția de fotbal a fost câștigată de echipa germană ‘Olflex’ și titlul de campionană la volei a fost câștigat de echipa ‘High Voltage’ din Republica Cehă.

După o scurtă oprire la hoteluri, toată lumea a fost entuziasmată să participe la petrecerea de gală. Ambientul special din Palatul Parlamentului a captivat oaspeții încă din primul moment, iar Holul Unirii din această locație a fost amenajat pentru a fi cea mai bună locație pentru festivități.

La începutul galei, Dl. Andreas Lapp a aparut pe scenă jucand rolul lui Dracula pentru a saluta toți participanții și a da startul surprizelor. Împreună cu Siegbert Lapp, Matthias Lapp, Alexander Lapp și Ales Vaicenbacher, a înmânat echipelor premiile meritate. Participanții au fost uimiți de medaliile confecționate manual și de trofeele personalizate pe care le-au primit. Următorul moment important a fost reprezentația călușarilor, când invitații au fost invitați să participe la dans. Aceasta s-a transformat într—un moment extraordinar de dans cu muzică modernă românească și un excelent input al artiștilor. Aproape de miezul nopții, o altă surpriză a fost dezvăluită, fiind special pregătită de către Lapp Kabel Romania — o poză mare cu Dl. Oskar Lapp (fondatorul Lapp Group), care a fost realizată din 2.116 presetupe SKINTOP. A fost rezultatul unei munci extraordinare de echipă pentru că fiecare dintre participanți a introdus presetupa în panoul special amenajat, fară a avea idee de imaginea finală. Această acțiune a reprezentat și expresia respectului profund pentru familia Lapp. 

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii, întâmpinat cu aplauze calde a fost anunțarea următorului oraș care va găzdui turneul și anume sediul principal Lapp din Stuttgart, Gemania.

După partea oficială a serii a urmat partea de entertainment susținută de Horia Brenciu și orchestra sa. Muzica plină de energie a reunit colegi din continente și companii diferite, de diferite naționalități.

Duminică, majoritatea colegilor au vizitat Bucureștiul, prin grupuri programate și au experimentat zonele de interes pentru ei. Alții au dorit să descopere orașul pe cont propriu. Toți au agreat că weekend-ul a fost prea scurt pentru ca s-au simțit fericiți să-și întâlnească colegii din lumea întreagă, să se bucure de relațiile colegiale deja construite și totodată să construiască altele noi.

Relațiile interpersonale puternice în interiorul Lapp Group, dar și cele cu clienții, stau la baza culturii Lapp Group și această cultura trebuie traită live, experimentată personal și simțită de angajații din întreaga lume. Tocmai de aceea spunem: ‘La revedere București, ne vedem anul viitor în Stuttgart!’

Despre Lapp Group:

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții robot pentru fabrica inteligentă a viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic. Alte piețe cheie sunt industria alimentară, precum si sectorul energetic sau mobil.

Lapp Group a rămas o afacere de familie, de când a fost fondată în 1959. În anul fiscal 2014/15 a generat venituri consolidate de 886 mil. EUR. Lapp are în prezent aproximativ 3300 angajați în lumea întreaga, 17 unități de producție și 40 de companii distribuitoare. Lucrează de asemenea cu aproximativ 100 de reprezentanțe.

 

Sursa> Agerpress

Related posts

ADR Vest – 20 de ani de la înființare

Stefana Muresan

More Business la Hilton

The woman 2016- succesul la feminin

Campionii Coman. Tatăl și fiul.

Ligia Voro

Dinamica pozitiva a activitatilor CCIFER

Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, 90 de ani de existență

Sursele de finantare pentru Ianuarie 2016

Transilvania Business

SMART MARKETING

Transilvania Business

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Interes major pentru Transylvania Horse Show 2016

B | Cursuri pentru invatatori si consilieri scolari

Moment istoric. Arad si Timisoara – zona metropolitana comuna

Energia interesului național

Turism tematic, solutii tailored

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (IV) – Puturoasa de Trascău

Zacaria Group investește 11 milioane de euro în Valetta Residence

Transilvania Business

Sinatra omagiat la Cluj prin 2 concerte aniversare de jazz

Transilvania Business

Nu mai funcționează monologul, în relația cu consumatorul: este nevoie de ceva vreme de dialog

8.000 de proiecte finanțate prin axa LEADER

Transilvania Business

De 13 ani Vinvest in Timisoara – Capitala Vinului

Transilvania Business

Karpatia Horse Show 2016

Transilvania Business

tIMOn: Proiectele boutique, noul trend pe piata rezidentiala din Bucuresti

Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

Peste 65 de universitati de pe 4 continente la RIUF Cluj Napoca

Leave a Comment