Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vulcan, cea mai mare comandă din istoria companiei

Compania de petrol și gaze a statului Kuweit, Kuwait Oil Company (KOC), a lansat o comandă de 270 unități de pompare la Vulcan SA, deținută de Ovidiu Tender, contractul în valoare de 10 milioane dolari fiind cel mai mare pentru unități de pompare din istoria de peste 110 ani a Vulcan, a anunțat joi Euro Insol, administratorul judiciar al companiei românești. Dacă Vulcan își va onora obligațiile asumate prin contract, KOC va lansa o nouă comandă pentru alte 700 de pompe.
Contractul s-a semnat pe 12 martie, la sediul companiei Kuwait Oil Company, scrie News.ro.
”Contractul semnat de Vulcan SA are o valoare de 10 milioane dolari și prevede livrarea până la 31 decembrie 2017 a 270 unități pompare, ceea ce reprezintă un dublu record pentru Vulcan. Un prim record constă în numărul de unități livrate: 270 mai mare dacât producția totală de unități realizată de Vulcan din 1990 și până azi. Al doilea record constă în termenul de livrare de doar șapte luni, respectiv până la 31 decembrie”, a precizat Euro Insol.
Fondată în 1934, Kuwait Oil Company este cea mai mare companie a emiratului, având o cifră de afaceri de peste 20 miliarde dolari și un profit net de peste 4 miliarde dolari.
Sursa foto: vulcan.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BMW aută software "Made in România"

Articolul următor

Marcel Borodi (Brinel), despre conceptul de securitate, la Cluj Connecting Day

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Compania TenarisSilcotub a premiat, în cadrul ceremoniei de decernare a burselor prin programul Roberto Rocca, 22 de studenți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN).
Citeste mai mult

Tenaris a premiat 40 de studenți din România

Demersul grupului industrial cu uzină la Zalău îl reprezintă susținerea educației și oportunităților de carieră. Compania TenarisSilcotub a…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share