Angajari Brașov Cluj Timiș Ultimele stiri

CFR iese la racolare de tineri ingineri în Ardeal și Banat

Regionalele de căi ferate din Cluj, Brașov și Timiș sunt în criză de ingineri. CFR SA, administrator al reţelei feroviare naţionale, a declanșat un program de selecţie pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri, absolvenţi din ultimii trei ani, în cele mai importante domenii de specialitate ale companiei.

“CFR SA oferă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior oportunităţi de dezvoltare a unei cariere în domeniul feroviar, printr-un program de selecţie pentru completarea a 90 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele opt regionale din țară, pentru specializările tehnologia transporturilor (trafic), telecomunicaţii/ telecomenzi feroviare şi electronică (instalaţii), construcţii căi ferate drumuri şi poduri (linii).

Prin acest sprijin acordat absolvenţilor, compania contribuie la dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prin instruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională”, a precizat conducerea societății de stat.

Programul de selecţie se adresează absolvenţilor care îşi doresc o carieră profesională construită şi fundamentată pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari, care se implică în mod direct în dezvoltarea şi implementarea celor mai mari programe de dezvoltare a infrastructurii feroviare.

CFR SA este prezentă pe piaţa feroviară din 1998, administrarea activităţii la nivel local fiind gestionată prin cele opt regionale care funcţionează în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Related posts

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

“Voi debloca Autostrada Transilvania și Centura Zalăului”

Nora Dumitrescu

FOTO: Unilever Food Solutions a adus bucătarii profesioniști împreună la #ChefsForChefs Cluj 2018

redactia

Leave a Comment