Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Emag intră pe piața Clujului cu un curierat de mâncare

Compania de food delivery preluată de cel mai mare magazin virtual de comerț electronic din România și-a anunțat prezența la Cluj-Napoca.

Prin intermediul platformei de food delivery, locuitorii din Cluj-Napoca vor putea comanda mâncare de la 50 de restaurante disponibile în aplicație. Printre restaurantele prezente se numără Marty, Big Belly, Euphoria, Indigo, Pokka, Natuu, Express Chef, Atelierul de Pizza, Wok’n Roll, Poco Loco, Double Cheese.

EuCeMananc a anunțat în septembrie tranzacția prin care Emag, liderul din România în e-commerce, a devenit acționar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma să devină lider calitativ pe segmentul de food ordering.

Serviciile sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online. Platforma reunește ofertele a peste 700 de restaurante din 19 orașe precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov sau Iași.

Companie românească lansată în 2014, la Timișoara, EuCeMananc a cooptat liderul e-commerce în regiune în acționariat. Obiectivul parteneriatului este acela de a accelera dezvoltarea business-ului prin creșterea numărului de restaurante aflate pe platformă și astfel a varietății de mâncare care ajunge la clienții săi.

Emag a preluat 54% din acțiuni, dar o parte din antreprenorii fondatori conduc în continuare compania. EuCeMananc a fost fondată de un grup de antreprenori în urmă cu cinci ani. Printre concurenții săi se numără Foodpanda, Glovo, Takeaway.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei informaticieni clujeni vor să internaționalizeze companiile locale

Articolul următor

Apel la respect pentru libertatea de presă și independența jurnalistică în Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share