Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unde s-a extins Penny Market în Transilvania

Județele Maramureș, Bihor, Mureș, Sibiu, Arad și Brașov sunt cele din zona Transilvania-Banat unde rețeaua de supermarketuri Penny s-a extins în 2019.

Lanțul de magazine de tip discount a încheiat anul trecut cu 256 de unități deschise în România, 20 fiind inaugurate în 2019. Ultimele patru unități au fost deschise în decembrie în localitățile Ianca, Târgu Mureș, Fierbinți și Constanța, potrivit unei statistici a Retail FMCG.

Cel din Târgu-Mureș, deschis pe str. Voinicenilor, are o suprafață de 797 mp, dispune de patru case de marcat, 37 de locuri de parcare și are 14 angajați. Conform planului de expansiune Penny Market, strategia este de a deschide 20-25 de noi magazine în fiecare an și de a ajunge la 400 până în 2025.

Conducerea filialei din România și-a propus să investească 2 miliarde de lei în următorii șase ani pe piața locală. Compania face parte din grupul german Rewe, primul său magazin fiind deschis în 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Turda, Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

Rețeaua din România este alcătuită din 256 de magazine și o echipă de 4.500 de angajați. Principalii săi concurenți locali pe segmentul supermarketurilor sunt Profi, Lidl, Mega Image, Carrefour, Unicarm.

Grupul Rewe a fost înființat în 1927. În 2016 Rewe opera cu 330.000 de angajați și 15.000 de magazine. În afară de comerțul en detail din domeniul alimentar, Rewe mai este activ la nivel european în domeniul turismului și în cel al comerțului cu articole de tip Do-it-Yourself.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clădirea fostei maternități din Diosig, reabilitată prin fonduri europene

Articolul următor

Sunet profund fără difuzor: Continental și Sennheiser revoluționează sistemul audio din vehicul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share