Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adaptare la criză. O universitate clujeană și-a lansat produsele pe internet

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca și-a deschis propriul magazin online, Gourmeticus Academicum.

Platforma virtuală a USAMV a venit în întâmpinarea clujenilor cu posibilitatea de a achiziționa online produse, pe care le pot primi acasă, fiind livrate prin curier sau pe care le pot ridica direct din magazinul fizic, de pe Calea Mănăștur.

“Odată cu răspândirea pandemiei, cele mai multe afaceri își continuă activitatea în mediul online. Fiind alături clienților fideli, USAMV a decis ca începând cu 6 aprilie doritorii să se poată bucura în continuare de produsele favorite. Astfel că au deschis varianta online a magazinului”, au comunicat reprezentanții instituției.

Produsele disponibile în magazinul virtual sunt marcă proprie din fermele USAMV sau provenite de la parteneri locali. Magazinul propune o diversitate de produse proaspete, alimente de natură animală și vegetală:  lactate, produse de carmangerie, patiserie, ouă, băuturi răcoritoare, produse bio.

Plata se efectuează numerar sau card în magazin, în momentul recepționării comenzii. Demersul universității are o componentă comunitară, prin care sprijină consumul de produse proaspete, locale, precum și accesul cât mai facil al publicului la acestea în perioada dificilă provocată de răspândirea pandemiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pariu contra trendului din partea Frigotehnica, care păstrează planurile de expansiune

Articolul următor

Industria națională de apărare a dezvoltat și produs un scaner termic de concepție 100% românească

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share