București Real Estate Slider Ultimele stiri

P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru 58.637 m2 în prima jumătate a anului 2020

P3 Logistic Parks (“P3”) anunță că a încheiat în prima jumătate a anului 2020 tranzacții pentru 58.637 metri pătrați de spații logistice și birouri cu clienți precum Gebrüder Weiss România, Interbrands Marketing & Distribution, Logwin sau Just Master Activities. Din totalul tranzacțiilor, 52% din suprafață (30.466 m2) reprezintă contracte noi pe termen lung, 38% sunt prelungiri ale contractelor deja existente (22.420 m2), iar restul de 10% (peste 5.700 m2) sunt contracte pe termen scurt.

Două dintre parteneriatele cu clienți existenți s-au consolidat, astfel încât Gebrüder Weiss România a prelungit, la începutul acestui an, contractul de închiriere pentru cei 22.420 de metri pătrați de spații logistice și de birouri. Cu o experiență de 25 de ani pe piața locală și o infrastructură de 9 hub-uri logistice, Gebrüder Weiss România oferă clienților săi soluții logistice inteligente și servicii de distribuție flexibile precum transport rutier, feroviar, aerian și maritim. De asemenea, Interbrands Marketing & Distribution, una dintre cele mai proeminente companii de distribuție și marketing de bunuri de larg consum din România și client al parcului înca din anul 2006, a optat pentru relocarea într-un spațiu mai mare, extinzându-și astfel suprafața totală închiriată la 24.830 de metri pătrați de spații logistice și de birouri.

Portofoliului de chiriași ai parcului P3 Bucharest A1 li s-au alăturat, în prima jumătate a anului curent,  companiile Logwin – furnizor specializat de servicii de logistică și transport pentru industria lifestyle, în special retail si fashion, care a închiriat un spațiu de 2.350 de metri pătrați, folosit pentru consolidare și operare articole de îmbrăcăminte și accesorii și Just Master Activities – companie de import și distribuție cu o prezență solidă în piața FMCG din România, distribuitor de produse cosmetice de larg consum, cu o suprafață totală de 3.200 metri pătrați închiriați.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „În ciuda momentelor dificile cu care ne confruntăm în prezent și a sentimentului general de incertitudine care domină mediul economic, bilanțul primei jumătăți a anului a adus rezultate satisfăcătoare pentru P3 Bucharest A1 Park. Suntem onorați și dorim să le mulțumim partenerilor noștri pe termen lung pentru votul de încredere pe care ni l-au acordat prin prelungirea colaborării noastre și le urăm bun venit noilor chiriași în comunitatea noastră. În ultimele două luni am putut remarca cum parte dintre tranzacțiile amânate în timpul perioadei de lockdown au fost reluate,  iar acesta este un semn care ne face să fim privim cu optimism, dar și cu prudență, la activitătea de leasing din a doua jumătate a anului.”

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 5,7 milioane m² de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri, amplasate în locații logistice cheie, cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit. P3 are operațiuni în 12 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 are peste 160 de angajați în 9 birouri în orașe cheie din Europa, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere. Pentru mai multe informații despre P3, vizitați www.p3parks.com.

Related posts

Conformarea la GDPR, urmărită prin investigații de către autoritățile de protecția datelor din UE

Nicolae Pop

ROMGAZ și SOCAR au încheiat un Memorandum de Înțelegere

Ligia Voro

Speakerii L.I.F.T. 2019: Paula Rusu, expert în comunicare și relații publice

Ligia Voro

Alianța Vestului – primele măsuri: abonamentele pentru parcare și cele pe mijloacele de transport în comun, valabile pe raza celor patru orașe

redactia

Concursul Național de Inovație Tehnică și IT DaVinci, în Regiunea Transilvania

Ligia Voro

Electrogrup va extinde monitorizarea video a străzilor Clujului

Nora Dumitrescu

Concernul japonez Nidec, cea mai mare fabrică de motoare electrice din România, în Argeș

Stefana Muresan

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

A. I.

P3 – depozit nou in pregatire

Transilvania Business

Distribuția gazului în Maramureș, supervizată de o asociație de dezvoltare

Nora Dumitrescu

CNAIR are un nou director general. Provizoriu

Ligia Voro

Doi tineri din Sibiu vor să fie pionieri în francizarea studiourilor de fitness din România. Vând rețeta succesului celor care își doresc să facă afaceri din sălile de sport

Nicolae Pop

Final call for nominations at the 15th annual EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala & Forum

Papuc Irina

CBRE lansează servicii omnichannel de retail și industrial

Transilvania Business

Școlile particulare din România își oferă ajutorul pentru implementarea învățământului online în sistemul public

Papuc Irina

Promovarea României se face la Brașov prin intermediul BBC: patru clipuri de promovare vor rula până în octombrie

Papuc Irina

Schimbare de identitate vizuală: Sunimprof devine Rottaprint

Nora Dumitrescu

Consiliul UE propune adoptarea unei măsuri pentru a stimula exportul de medicamente generice și biosimilare

redactia

Cea mai mare companie energetică din Israel ar urma să retehnologizeze CET Mintia

Stefana Muresan

Ştefan-Radu Oprea prezidează Reuniunea informală a Miniștrilor Comerțului din țările membre UE

redactia

Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

Ligia Voro

Producătorul de cabluri IPROEB din Bistrița – măriri de salarii cu 20% și noi investiții

Stefana Muresan

Start la lucrările Parcului Industrial Săcueni Bihor

Traian Dan

Mai multe curse low-cost de pe aeroportul din Someșeni

Nora Dumitrescu

Leave a Comment