București Real Estate Slider Ultimele stiri

P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru 58.637 m2 în prima jumătate a anului 2020

P3 Logistic Parks (“P3”) anunță că a încheiat în prima jumătate a anului 2020 tranzacții pentru 58.637 metri pătrați de spații logistice și birouri cu clienți precum Gebrüder Weiss România, Interbrands Marketing & Distribution, Logwin sau Just Master Activities. Din totalul tranzacțiilor, 52% din suprafață (30.466 m2) reprezintă contracte noi pe termen lung, 38% sunt prelungiri ale contractelor deja existente (22.420 m2), iar restul de 10% (peste 5.700 m2) sunt contracte pe termen scurt.

Două dintre parteneriatele cu clienți existenți s-au consolidat, astfel încât Gebrüder Weiss România a prelungit, la începutul acestui an, contractul de închiriere pentru cei 22.420 de metri pătrați de spații logistice și de birouri. Cu o experiență de 25 de ani pe piața locală și o infrastructură de 9 hub-uri logistice, Gebrüder Weiss România oferă clienților săi soluții logistice inteligente și servicii de distribuție flexibile precum transport rutier, feroviar, aerian și maritim. De asemenea, Interbrands Marketing & Distribution, una dintre cele mai proeminente companii de distribuție și marketing de bunuri de larg consum din România și client al parcului înca din anul 2006, a optat pentru relocarea într-un spațiu mai mare, extinzându-și astfel suprafața totală închiriată la 24.830 de metri pătrați de spații logistice și de birouri.

Portofoliului de chiriași ai parcului P3 Bucharest A1 li s-au alăturat, în prima jumătate a anului curent,  companiile Logwin – furnizor specializat de servicii de logistică și transport pentru industria lifestyle, în special retail si fashion, care a închiriat un spațiu de 2.350 de metri pătrați, folosit pentru consolidare și operare articole de îmbrăcăminte și accesorii și Just Master Activities – companie de import și distribuție cu o prezență solidă în piața FMCG din România, distribuitor de produse cosmetice de larg consum, cu o suprafață totală de 3.200 metri pătrați închiriați.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „În ciuda momentelor dificile cu care ne confruntăm în prezent și a sentimentului general de incertitudine care domină mediul economic, bilanțul primei jumătăți a anului a adus rezultate satisfăcătoare pentru P3 Bucharest A1 Park. Suntem onorați și dorim să le mulțumim partenerilor noștri pe termen lung pentru votul de încredere pe care ni l-au acordat prin prelungirea colaborării noastre și le urăm bun venit noilor chiriași în comunitatea noastră. În ultimele două luni am putut remarca cum parte dintre tranzacțiile amânate în timpul perioadei de lockdown au fost reluate,  iar acesta este un semn care ne face să fim privim cu optimism, dar și cu prudență, la activitătea de leasing din a doua jumătate a anului.”

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 5,7 milioane m² de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri, amplasate în locații logistice cheie, cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit. P3 are operațiuni în 12 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 are peste 160 de angajați în 9 birouri în orașe cheie din Europa, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere. Pentru mai multe informații despre P3, vizitați www.p3parks.com.

Related posts

[Enjoy Transylvania!] Concepte de arhitectură în Transilvania (2): Primele fortificații

Transilvania Business

Oradea își păstrează ratingul Fitch de oraș recomandat investițiilor

redactia

Marian Pîrvu, noul director general al Depaco, companie a Grupului TeraPlast

redactia

iFlow – Soluția completă pentru digitalizarea pontajului din compania ta

Stefana Muresan

Transgaz investește 152 milioane de euro în dezvoltarea rețelei în zona Moldovei

redactia

AFI extinde proiectele din Romania

Ionut Oprea

Programul de migrație a șomerilor: Nord-Vestul se dezvoltă cu forță de muncă din Nord-Est

redactia

Sanconfind, spitalul de pe comoara cu sare

Stefana Muresan

Consorțiul Universitaria și BCR, primul think tank universitar pentru leadership şi politici publice

Stefana Muresan

ANRE a publicat Ordinul: Românii cu fotovoltaice acasă pot vinde energia în reţea

redactia

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Medlife lansează serviciul de consultanță medicală online, prin videoconferință

Ion Surdu

Startup-ul brașovean Frisbo atrage o investiție de 1,2 milioane de euro

Papuc Irina

CBRE: Piața spațiilor de birouri din București atinge cel mai scăzut nivel al ratei de neocupare din istoria recentă

redactia

Magazinul București din centrul Capitalei va fi livrat integral la finalul lui 2019

Ligia Voro

Analiză Frames: afacerile cu lemn ating în România un nivel istoric de 2,5 miliarde de euro

Papuc Irina

Medicii vor fi scutiți de impozit pe venit

Stefana Muresan

Constructorii de visuri duc povestea mai departe în întreaga țară

Ligia Voro

Clujul și Timișoara sparg piața rezidențială a marilor orașe

Nora Dumitrescu

Ungurii aduc autostrada la granița României

Stefana Muresan

La Timișoara se lansează Growceanu, platformă de Business Angels conectată la rețeaua europeană ESIL

redactia

O nouă restaurare ce va completa oferta turistică din Alba Iulia. Fonduri europene pentru Cetatea Alba Carolina

Papuc Irina

Soluție pentru videoconferințe implementată la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj

Ligia Voro

Clădirea fostei maternități din Diosig, reabilitată prin fonduri europene

Traian Dan

Leave a Comment