Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg gastronomic și de vinuri – „Vinul și pâinea”, la Oradea, 19-20 septembrie 2020

În perioada 19-20 septembrie, bihorenii sunt invitați să se bucure de bogațiile toamnei, dar și să își găsească un loc de muncă în domeniul HORECA la Târgul „Vinul și pâinea”.

Sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00, în cadrul târgului dedicat producătorilor locali din Bihor și Hajdu-Bihar, desfășurat în parcarea centrului comercial Aushopping Oradea (Auchan), Str. Ogorului, nr. 171, vor fi expuse și oferite spre degustare bunătăți gastronomice, ca produse locale de turism.

Târgul va fi amplasat între cele doua zone de intrare în galeria comercială, iar vizitatorii vor avea acces gratuit. De asemenea, la târg veți putea asista la momente artistice oferite de artiști îndrăgiți din Bihor. Târgul gastronomic și de vinuri, eveniment transfrontalier de ocupare a locurilor de muncă din domeniul gastronomiei și de promovare a produselor gastronomice locale din Bihor și Hajdu-Bihar – este organizat de către Agenția de Management al Destinației Bihor, în calitate de lider de proiect, prin proiectul “CREATING AND DEVELOPING A CROSSBORDER POLYCENTRIC NETWORK FOR TRAINING AND SUPPORT TO INCREASE THE QUALITY OF TOURIST AND HANDCRAFT CROSSBORDER SERVICES IN THE COUNTIES OF BIHOR AND HAJDU-BIHAR (cod proiect: ROHU 398, acronim: ForTour BHHB), finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, de către Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin țările participante România și Ungaria.

Programul este o continuare a programelor de cooperare transfrontalieră implementate în regiune şi dispune de un buget total de aproximativ 232 milioane euro, din care, 189 milioane de euro, reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. Zona eligibilă a programului cuprinde judeţele Arad, Bihor, Satu Mare şi Timiş pe partea română a graniței şi, respectiv, judeţele Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar și Szabolcs-Szatmár-Bereg, pe partea ungară a acesteia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Expoziție aniversară la 140 de ani de BNR

Articolul următor

Clujul și-a făcut platformă interactivă a patrimoniului cultural

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share