Ultimele stiri

Un restaurant din Cluj, cel mai bun din România

Romanian Hospitality Awards

Localul clujean Baracca, dezvoltat de antreprenorii Maria și Dan Dunca, a câștigat finala Romanian Hospitality Awards (RHA) la categoria cel mai bun restaurant din țara noastră.  

“Suntem și noi, ca toți colegii de breaslă, greu încercați din cauza situației pe care o traversăm. Facem tot ce este posibil ca Baracca să meargă mai departe și sperăm să reușim, așa cum am făcut de fiecare dată când am întâmpinat greutăți sau nedreptăți” au transmis reprezentații acestuia.

La această categorie au mai fost nominalizate restaurantele Anika, Bistro Ateneu, Carul Cu Bere, Casa di David, Joseph, Kaiamo, Kane – New Romanian Cuisine, L’Atelier Relais & Chateaux, Relais & Chateaux Le Bistrot Francais, Mahala, Maize Farm to Table, Noua, Osho Primăverii, Samsara, The Artist și Uanderful.

Evenimentul a fost organizat de Hospitality Culture Institute. Baracca s-a redeschis în 15 septembrie, după o lungă perioadă de nefuncționare, însă la o lună după aceea a trebuit din nou să își închidă porțile, după reinstituirea unor restricții antipandemie în unele localități din județul Cluj.

Acesta a ieșit pe primul loc în topul restaurantelor din oraș realizat de portalul Zile și Nopți. De-a lungul timpului, restaurantul clujean a ocupat primele locuri în România în mai mulți ani, fiind inclus și în ghidul Gault & Millau. Societatea Baracca Food Design a fost inițiată de către antreprenorii Dan și Maria Dunca, ultima având funcția de manager al localului.

Related posts

Braşov: Horaţiu Ţepeş (Bilka Steel) vrea să cumpere fosta platformă Rulmentul

Stefana Muresan

Primăriile primesc puteri suplimentare pentru exproprieri

Stefana Muresan

Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer din Satu Mare

Ion Surdu

Se extinde rețeaua de gaz în nordul județului Bihor

Traian Dan

Germanii de la Ertex Internațional vor să construiască o fabrică la Codlea

Stefana Muresan

Premiere pentru IRUM SA Reghin

Ligia Voro

Studenții mecatroniști brașoveni, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la concursurile organizate în cadrul manifestărilor "Zilele Educației Mecatronice – Sibiu 2018"

Stefana Muresan

Micii producători bihoreni și-au mutat afacerile pe internet

Traian Dan

CFR, peste 100 de km de cale ferată modernizată

Stefana Muresan

A fost lansat un ghid al surselor de finanțare pentru companii în timpul crizei pandemice

Ion Surdu

Peste 50 de milioane de lei pentru reabilitarea Bd-ului Nufărul-Cantemir

Traian Dan

Bucharest – skyline transformation 2025: One option? Or more united temptations?

Ionut Oprea

Două drumuri din Sălaj, modernizate cu banii Europei

Nora Dumitrescu

iTech Transilvania by ARIES Transilvania, singurul cluster IT din Sud-Estul Europei certificat Gold Label pentru Excelenţă

redactia

Workspace Studio lanseaza un shop online cu produse dedicate ergonomiei

Nicolae Pop

Încă o parcare publică etajată în Oradea

Ligia Voro

UVT, printre cele mai bune 1000 de universități din lume

Stefana Muresan

Brașov: Reinert, afaceri de peste 89 de milioane de lei

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Szeklerland. Traditions and crafts – Heritage from bygone times

Transilvania Business

România a fost mai dinamică decât regiunea în primul semestru din 2019

Ligia Voro

Aeroportul din Stuttgart va avea o parcare complet automată și fără șofer

Ion Surdu

Clujul se „vinde” americanilor ca Smart City și hub de inovare

Nora Dumitrescu

Blake Horsley to become P3’s Group Development Director

Ionut Oprea

Planul celui mai bogat cioban din România: supra-rasa de oaie

redactia

Leave a Comment