Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un restaurant din Cluj, cel mai bun din România

Romanian Hospitality Awards

Localul clujean Baracca, dezvoltat de antreprenorii Maria și Dan Dunca, a câștigat finala Romanian Hospitality Awards (RHA) la categoria cel mai bun restaurant din țara noastră.  

“Suntem și noi, ca toți colegii de breaslă, greu încercați din cauza situației pe care o traversăm. Facem tot ce este posibil ca Baracca să meargă mai departe și sperăm să reușim, așa cum am făcut de fiecare dată când am întâmpinat greutăți sau nedreptăți” au transmis reprezentații acestuia.

La această categorie au mai fost nominalizate restaurantele Anika, Bistro Ateneu, Carul Cu Bere, Casa di David, Joseph, Kaiamo, Kane – New Romanian Cuisine, L’Atelier Relais & Chateaux, Relais & Chateaux Le Bistrot Francais, Mahala, Maize Farm to Table, Noua, Osho Primăverii, Samsara, The Artist și Uanderful.

Evenimentul a fost organizat de Hospitality Culture Institute. Baracca s-a redeschis în 15 septembrie, după o lungă perioadă de nefuncționare, însă la o lună după aceea a trebuit din nou să își închidă porțile, după reinstituirea unor restricții antipandemie în unele localități din județul Cluj.

Acesta a ieșit pe primul loc în topul restaurantelor din oraș realizat de portalul Zile și Nopți. De-a lungul timpului, restaurantul clujean a ocupat primele locuri în România în mai mulți ani, fiind inclus și în ghidul Gault & Millau. Societatea Baracca Food Design a fost inițiată de către antreprenorii Dan și Maria Dunca, ultima având funcția de manager al localului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crișul Repede, curățat cu o dragă performantă care a costat 4,4 milioane lei

Articolul următor

Banii universităților se vor putea folosi la investiții. La Timișoara se ridică cel mai modern cămin studențesc din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share