Ultimele stiri

Un restaurant din Cluj, cel mai bun din România

Romanian Hospitality Awards

Localul clujean Baracca, dezvoltat de antreprenorii Maria și Dan Dunca, a câștigat finala Romanian Hospitality Awards (RHA) la categoria cel mai bun restaurant din țara noastră.  

“Suntem și noi, ca toți colegii de breaslă, greu încercați din cauza situației pe care o traversăm. Facem tot ce este posibil ca Baracca să meargă mai departe și sperăm să reușim, așa cum am făcut de fiecare dată când am întâmpinat greutăți sau nedreptăți” au transmis reprezentații acestuia.

La această categorie au mai fost nominalizate restaurantele Anika, Bistro Ateneu, Carul Cu Bere, Casa di David, Joseph, Kaiamo, Kane – New Romanian Cuisine, L’Atelier Relais & Chateaux, Relais & Chateaux Le Bistrot Francais, Mahala, Maize Farm to Table, Noua, Osho Primăverii, Samsara, The Artist și Uanderful.

Evenimentul a fost organizat de Hospitality Culture Institute. Baracca s-a redeschis în 15 septembrie, după o lungă perioadă de nefuncționare, însă la o lună după aceea a trebuit din nou să își închidă porțile, după reinstituirea unor restricții antipandemie în unele localități din județul Cluj.

Acesta a ieșit pe primul loc în topul restaurantelor din oraș realizat de portalul Zile și Nopți. De-a lungul timpului, restaurantul clujean a ocupat primele locuri în România în mai mulți ani, fiind inclus și în ghidul Gault & Millau. Societatea Baracca Food Design a fost inițiată de către antreprenorii Dan și Maria Dunca, ultima având funcția de manager al localului.

Related posts

Mastercard donează un milion de euro pentru construcția primului spital de oncologie pediatrică din România

Stefana Muresan

Internet 4G gratuit de la Telekom Romania pentru profesori, elevi şi părinţi

Traian Dan

Unităţile de tip service auto din Timiş au mari probleme, fiind amendate cu sute de mii de lei de RAR

Robert Bloancă

Au intrat în vigoare noile în taximetrie: pasagerii stau doar în spate

Nora Dumitrescu

Proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești, în linie dreaptă

redactia

ANAF atenționează: posibile fraude prin sms

Ligia Voro

Clinică-spital Dr. Leahu în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane de euro

redactia

150 de copii cu deficiențe, ajutați de Dr. Peștișor prin terapie multisenzorială

redactia

Banca Transilvania a intrat in top 500 cele mai valoroase branduri bancare din lume

redactia

Romgaz, circa 634 milioane metri cubi de gaze înmagazinate

Stefana Muresan

Cum arată primul kit complet de protecție 100% românesc: produs la o fabrică din Călan, județul Hunedoara

Ion Surdu

Mierea din Alba, testată de o delegație de chinezi, pentru a fi exportată

Stefana Muresan

S-a lansat licitația pentru reamenajarea Pieței Magnoliei din Oradea

Traian Dan

Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur” și-a desemnat concurenții

Ligia Voro

Producătorul de carne Transavia- exporturi de 21 mil. euro, 15% din business

Stefana Muresan

Covid-19: Terapia cu plasmă hiperimună, posibilă și la Sibiu

Papuc Irina

BERD, interesată de proiecte în infrastructura rutieră şi feroviară din România

redactia

Oradea si Brasov, orasele cu cel mai bun acces la zonele de recreere

Stefana Muresan

Digitalizarea administrației publice un vis. România codașa Europei!

A. I.

CJ Cluj a avizat în 2018 investiții în construcții de peste 160 milioane de euro

redactia

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Ligia Voro

Compania de Apă Someș, proiect de 350 milioane de euro, fonduri europene. Urmează peste 30 de licitații internaționale

redactia

Timișoara: Au fost plantați primii 350 de arbori în cel mai mare parc suspendat din ţară

Stefana Muresan

Taxi pentru animale de companie, afacere inedită în Cluj Napoca

redactia

Leave a Comment