Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nord Conforest ridică o clădire office pe platforma Tehnofrig

Societatea de lucrări de construcții Nord Conforest va concretiza o clădire de șase etaje, cu birouri și spații comerciale, în apropierea complexului de bricolaj Dedeman, din Cluj-Napoca.

Firma clujeană controlată de omul de afaceri Dorin Așchilean deține un teren de 1.300 mp pe str. Fabricii de Chibrituri, unde va edifica un imobil cu două niveluri de subsol, parter și șase etaje, cu funcțiuni mixte: spații comerciale și birouri.

Acesta va fi amplasat între Dedeman și Institutul de Cercetare și Producție pentru Industria Alimentară și Frig. În zonă este programat și un supermarket Lidl, conform Media9.

Pe fosta platformă Tehnofrig, dezvoltatorul Geainv (fost Tehnofrig Imobiliare), controlat de Horia Ciorcilă și Dorel Goia, construiește, pe 2 ha, un complex rezidențial cu 200 de apartamente și de birouri.

Asocierea Nord Conforest – Proiect Construct Oradea a câștigat proiectul european de amenajare a proiectului european de realizare a pădurii-parc de 21 ha din Bd. Muncii, demarat de municipalitatea clujeană.

De asemenea, Nord Conforest, în asociere cu Drum Asfalt, s-a înscris pentru construirea primului park & ride din Cluj-Napoca, lângă Aeroportul Internațional Avram Iancu, un contract estimat la aproape 10 milioane de euro.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tenaris va produce oțel cu ajutorul hidrogenului verde

Articolul următor

CSALB și FinZoom.ro recomandă mare atenție la costurile amânării ratelor

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
4
Share