București Real Estate Slider Ultimele stiri

Mercure Mediaș Binderbubi se alătură rețelei Accor

Accor anunță semnarea unui contract de management cu proprietarul Mercure Sighișoara Binderbubi Hotel & SPA pentru operarea hotelului din Mediaș și deschide astfel al șaptelea hotel Mercure din România. Hotelul își va întâmpina primii oaspeți în mai 2021, după o renovare majoră.

Hotelul Mercure Mediaș Binderbubi Hotel & SPA va oferi 46 de camere elegante, 2 săli de ședințe cu o capacitate de până la 150 de participanți, un restaurant panoramic generos, un bar și un centru spa cu piscină interioară încălzită. O scurtă și plăcută plimbare cu mașina desparte hotelul de centrul orașului Medias, unul dintre cele mai bine conservate centre medievale din România. Hotelul este poziționat pe un deal fermecător, lângă pădure, cu vedere la oraș. Mediaș este al doilea oraș ca mărime din județul Sibiu, situat la mai puțin de o oră distanță de Aeroportul Internațional Sibiu si Târgu Mureș precum si la 2 ore distanță de viitorul Aeroport International Brașov. Orașul se află în inima unei zone care a fost locuită pe vremuri de sași transilvăneni. Pe o rază de 20 km în jurul său, există zeci de biserici fortificate, două dintre ele fac parte din patrimoniu mondial UNESCO.

„Este o mare satisfacție pentru noi să adăugăm încă o destinație portofoliului Accor din România și cu atât mai mult cu cat este al doilea hotel cu același proprietar. Aceasta este o dovadă a puterii rețelei de distribuție cât și a profesionalismului Accor. Mediaș și împrejurimile sale au un potențial turistic imens și suntem nerăbdători să-i sporim vizibilitatea prin rețeaua noastră. Cu caracterul său autentic, Mercure este brandul ideal pentru a dezvălui farmecul specific al locurilor și poveștile oamenilor”, afirmă Cătălina ROȘU – Director Dezvoltare pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

În urma transformării sale, hotelul existent Binderbubi din Mediaș se va alătura prestigioasei rețele internaționale Mercure și va fi administrat de Accor în cadrul unui contract de management cu compania locală Daflog. Proprietarul companiei Daflog, Livia Calburean a declarat: „Prin extinderea parteneriatului nostru cu operatorul global în domeniul ospitalității Accor, ne reafirmăm încrederea în profesionalismul și reziliența lor, în special în aceste vremuri dificile pentru industria hotelieră. Accor ne aduce atât know-how-ul, cât și instrumentele operaționale și de marketing necesare pentru a spori performanța unui hotel, precum și pentru a crește vizibilitatea locală și internațională al unei destinații. Împreună, ne propunem să plasăm orașul nostru printre destinațiile de călătorie preferate atât de turiștii locali, cât și de cei internaționali.”

Mercure este marca non-standardizată de tip midscale a brandului AccorHotels ce oferă hoteluri unice, de inspirație locală. Mercure este singurul brand midscale ce combină forța unei rețele internaționale cu angajamentul puternic pentru calitate și experiența agreabilă a hotelurilor puternic înrădăcinate în comunitatea locală.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci proprii și cu aproximativ 300.000 de membri ai echipei la nivel mondial.

Peste 65 de milioane de clienți se bucură de programul de loialitate al companiei, ALL – Accor Live Limitless – care oferă acces la o mare varietate de beneficii, servicii și experiențe. Prin inițiativele Planet 21 – Acting here, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul stimulează practicile pozitive, printr-o conduită de afaceri etică, promovează turismul responsabil, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea în comunitate, diversitatea și incluziunea. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța.

Related posts

Pro TV: Belgienii și-au renovat școlile într-un timp record printr-un proiect coordonat de un român

Papuc Irina

REPORTAJ Turism în Delta Dunării: Potențial. Lipsă de viziune. Riscuri

Papuc Irina

Unifarm își eficientizează comunicarea cu asociațiile de pacienți

redactia

Clarvision™ Reinvent – Împreună inovăm business-ul românesc 

Ligia Voro

Turismul românesc în 2021: „Are şanse de revenire, dar nimeni nu poate estima cât va dura tranziţia”

Ion Surdu

Produsele pentru școli în Maramureș, un business de aproape 1 milion €

Nora Dumitrescu

Păstrăvăria Bolloga se transformă în fermă

Nora Dumitrescu

Astra Arad se luptă cu turcii de la Durmazlar pentru a livra 100 de tramvaie moderne Capitalei, contract de 180 mil. euro

Stefana Muresan

Timișul conduce în clasamentul celor mai scumpe terenuri vândute în 2018. Cine sunt cumpărătorii

redactia

Dan Niculae, Director General Transilvania Broker: Țintim o cotă de piață de minim 10% în următorii doi ani

Stefana Muresan

Agraria va deveni o platformă pentru noile tehnologii agricole

Nora Dumitrescu

Maramureșul are proiecte de aproape 200 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

ELITE ÎN BUSINESS Banat-Transilvania. Top 220 companii cu capital străin: locurile 201-220

Ion Surdu

Ministerul Finanțelor redeschide în noiembrie o emisiune de obligațiuni în euro în sumă de 200 milioane de euro

Papuc Irina

Studiu Deloitte: jucătorii din sectorul imobiliar comercial din România vor căuta să încheie contracte pentru perioade mai scurte în viitor

Ion Surdu

În Munţii Făgăraş va fi realizat cel mai mare domeniu schiabil din România

Stefana Muresan

Charter Sibiu – Antalya – Sibiu în sezonul de vară 2018

Stefana Muresan

Clubul Fermierilor Români, o asociație nouă în agricultură

redactia

Pariu contra trendului din partea Frigotehnica, care păstrează planurile de expansiune

Ligia Voro

Cel mai mare proiect de infrastructură mare din Timişoara, pasaj subteran de 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

O nouă centură ocolitoare la Cluj, în conurbația Turda – Câmpia

Nora Dumitrescu

Un nou incubator de afaceri în Odorheiu Secuiesc

Ligia Voro

London Festival of Architecture 2018 programme launch

Ionut Oprea

Hotelul Privo de Cluj, avizat la Urbanism

Nora Dumitrescu

Leave a Comment