Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aquatim derulează o investiție de 29 de milioane de lei într-o comună periurbană a Timișoarei

Operatorul local de apă și canal din Timiș va extinde rețeaua de apă și canalizare din comuna periurbană a Timișoarei, Moșnița Nouă, în urma unei investiții în valoare de 29 de milioane de lei. Vor fi 15 kilometri de rețeaua de alimentare cu apă potabilă și 10 kilometri rețeaua de canalizare din Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Urseni.

Investiția este realizată printr-un proiect european derulat de Aquatim, prin programul POIM 2014-2020, Consiliul Județean fiind partener, asigurând o parte din cofinanțarea necesară. Lucrarea presupune și instalarea a 4 stații de pompare a apei uzate, cât și a unei conducte de refulare de peste 2 km.

”Contractul a fost semnat marți, la Consiliul Județean, ocazie cu care am solicitat asigurări de la constructor că lucrarea va putea fi recepționată și parțial, pe anumite porțiuni, astfel încât să nu stăm cu toate străzile sparte până la termenul final al contractului, de 24 de luni. Mai mult, firma care se ocupă de lucrare va trebui să readucă zonele afectate la starea inițială”, a spus Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara va da Băncii Mondiale 900.000 de lei pentru a afla care e viitorul termoficării din oraș

Articolul următor

Viitorii arhitecți ai Clujului își prezintă proiectele la Muzeul Etnografic

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share