Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziția Produs de Cluj se mută sub Vlădeasa

Târgul de toamnă se va desfășura, între 3 și 5 septembrie, în zona centrală a orașului Huedin și va reuni mici fermieri și artizani clujeni.

Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Primăria Huedin organizează târgul prin intermediul Asociației Produs de Cluj. Vor participa fermieri și meșteșugari care vor expune produse apicole, turtă dulce, ciocolată și prăjituri de casă, legume și fructe de sezon, vinuri, țuică și plante aromatice.

„Această prezență a noastră la Huedin deschide ciclul târgurilor de toamnă, fructele și legumele de sezon, conservele fiind adevăratele vedete. Oferim tuturor cunoscătorilor ocazia de a-și face proviziile necesare pentru sezonul rece, cu produse provenite din microfermele locale. În acest fel, sprijinim și economia locală, pe acei întreprinzători care și-au făcut un crez din a produce preparate alimentare sănătoase” – Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj

În standuri vor fi prezente costume populare din zona Transilvaniei și accesorii, bijuterii lucrate de mână, obiecte sculptate în lemn, lavandă și produse de marochinărie, dar și jucării. În parcul de distracții, amatorii de adrenalină vor avea ocazia să experimenteze senzațiile oferite de mașinuțele tamponabile. Gurmanzii vor putea savura preparate alimentare gătite în aer liber precum și alte surprize culinare.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, de către expozanți și vizitatori. Accesul în incintă va fi permis doar cu purtarea măști de protecție, circuitele de intrare și ieșire vor fi clar delimitate, vor exista dispersoare de dezinfectant atât la fiecare stand, cât și la căile de acces în târg.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târg de joburi în 16 septembrie la Oradea

Articolul următor

Banca Mondială finanțează 9 echipe de cercetare din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share