Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Restaurantul nr. 1 al Clujului, în criză de angajați

Cel mai prezent în topuri restaurant din Cluj-Napoca, Baracca, a decis să apeleze la oameni fără experiență pentru a face față lipsei de personal, declanșată după apariția restricțiilor de pandemie.

“Dragi clienți, toate restaurantele din Romania traversează o perioadă extrem de dificilă din punctul de vedere al formării unei echipe performante pe partea de servire și a relației directe cu dvs. Nu suntem într-o situație mai bună nici noi și avem nevoie de ajutorul vostru mai mult ca niciodată. În toți cei 13 ani de activitate am primit în cadrul echipei noastre mulți oameni fără experiență, care astăzi ne fac mândri de nivelul la care performează la noi sau în alte echipe.

Dacă aveți în jurul vostru tineri modești și harnici, oameni care sunt la început de drum și își doresc un loc de muncă unde să vină cu bucurie, vă rugăm să-i direcționați spre noi. Nu vor găsi un loc de muncă perfect (și noi învățăm în permanență) dar vor găsi un colectiv unde se muncește cu bucurie și implicare totală, un loc unde vor fi respectați și apreciați”, au transmis reprezentanții săi, în rețelele sociale.

Proprietarii au decis să îl redeschidă la finele anului trecut după o lungă perioadă de nefuncționare. Ei plănuiau inițial extinderea cu o nouă afacere în domeniu, cu un concept total diferit, însă planurile încă nu s-au materializat. De-a lungul timpului, restaurantul clujean a ieșit și pe primele locuri în România în mai mulți ani, fiind inclus și în ghidul Gault & Millau.

Societatea Baracca Food Design a fost inițiată de către antreprenorii Dan și Maria Dunca, ultima având funcția de manager al localului. Bucătarii clujeni au protestat în Piaţa Unirii, în pandemie, relatând că nu mai pot supravieţui în aceste condiții, şi au cerut deschiderea urgentă a restaurantelor blocate după apariția pandemiei de coronavirus, lucru care s-a și întâmplat ulterior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O nouă ediție de ajutoare de stat pe Măsura 1: microgranturi de 2.000 Euro pentru firme și PFA

Articolul următor

Interes ridicat pentru drumul expres Lugoj – Craiova. Au fost depuse cinci oferte, pentru 120 de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share