Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studiu de fezabilitate și proiect de execuție pentru Autostrada Brașov-Bacău – documentul urbanistic emis de CJ Bacău

Consiliul Judeţean Bacău a emis certificatul de urbanism pentru efectuarea studiului de fezabilitate şi a proiectului de execuţie al autostrăzii Brașov-Bacău. A13 este unul din cele mai impresionante proiecte de infrastructură care ar putea fi realizat în următorii ani în România. Va avea o lungime de 162 de kilometri, iar construcţia va fi străbătută de 14 noduri rutiere, 21 de pasaje peste autostradă şi 67 de podeţe peste canale şi văi.

„Indiferent de întârzierile generate de proiectantul lucrării, împreună cu echipa CJ, voi face tot ce depinde de noi, astfel încât să nu existe nicio întârziere cauzată de vreo inerţie administrativă la nivelul judeţului, pentru ca acest proiect, crucial pentru Bacău, să fie implementat”, a transmis Valentin Ivancea, preşedintele Consiliului Judeţean Bacău.

Bizbrasov.ro amintește că documentaţia necesară pentru începerea construcţiei autostrăzii A 13, care va lega Bacăul de Braşov, a fost înregistrată pe 28 decembrie 2021 la Consiliul Judeţean Braşov. Pentru eliberarea certificatului de urbanism, administraţia judeţeană de la Braşov aşteaptă primirea avizelor din partea autorităţilor publice locale al căror teritoriu administrativ este străbătut de viitoarea şosea de viteză A13. Este vorba despre primăriile municipiilor Braşov şi Codlea, alături de cele din localităţile Hălchiu, Bod, Sânpetru, Hărman şi Prejmer.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Apare o nouă cabană în Sălaj: din lemn și sticlă, cu piscină și ciubăr

Articolul următor

Restaurarea Castelului Corvinilor: ce lucrări se fac în prezent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share