Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PayPoint a cumpărat 24Pay

Aplicația pentru plata digitală a transportului în comun în Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Arad, Sibiu, Săcele, Reșița, deținută de PTP Online a fost achiziționată de PayPoint, companie de încasare de plăți în numerar și reîncărcări electronice.

PayPoint își completează portofoliul de servicii disponibile pentru consumatori și diversifică gama de soluții digitale, acțiuni ce fac parte din strategia de transformare a companiei pe plan local. Cele două companii au planuri de dezvoltare a sectorului modern de plăți prin intermediul telefonului.

Lansată în 2018, 24Pay și-a extins constant baza de utilizatori, iar acum contabilizează 730.000 descărcări din magazinele de aplicații. Aplicaţia este funcțională pentru plata transportului în 13 orașe din țară, inclusiv București, Iași, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Piatra Neamț, Ploiești.

Utilizatorii aplicației 24Pay vor beneficia de noi servicii adăugate, precum plata facturilor, plata parcărilor, extinderea transportului de la cel public la cel feroviar. Procesul de achiziție a fost coordonat de echipa de M&A a Kogaion Investments, prin Adinel Tudor.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din țară. Acesta asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom. Serviciile sale sunt disponibile în 19.000 de locații.

24Pay este aplicația de plată a transportului public cu cea mai mare acoperire la nivel național. Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Make IT in Oradea lansează ediția a doua a Bright Labs Incubator

Articolul următor

Bistrița va face bani din panouri publicitare high-tech

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share