Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat licitația pentru execuția centurilor din Zona Metropolitană Oradea

Vineri, 5 martie 2022, a fost lansată licitația pentru execuția lucrărilor la centurile din Zona Metropolitană Oradea (ZMO), respectiv centurile Oșorhei, Nojorid și Sântandrei și reparații la drumul județean Oșorhei-Copăcel.

Termenul de depunere a ofertelor este 18 aprilie 2022, ora 15:00, iar valoarea estimată a proiectului este 213.187.447.02 lei. Finanțarea va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional. Termenul de execuție, potrivit anunțului postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este de 18 luni.

Proiectul „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea” prevede reabilitarea DJ 767E Orșorhei-Copăcel (12,7 km) și realizarea centurilor Oșorhei (5,8 km), Sântandrei (5 km) și Nojorid (8,4 km).

Consiliul Județean Bihor și-a asumat realizarea a trei drumuri de legătură în Zona Metropolitană Oradea (ZMO), în parteneriat cu cele trei primării pe raza cărora trec drumurile, respectiv Oșorhei, Nojorid și Sântandrei.

Decizia privind realizarea proiectului ,,Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea” a fost luată ca urmare a traficului intens din ZMO și a numărului mare de persoane care au locuri de muncă în apropierea orașului Oradea (din peste 160.000 de locuri din județ, 115.000 sunt în zona metropolitană).

Proiectarea celor trei centuri a fost realizată de firma SC Aduro SRL.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IETI, MakeIT in Oradea, CoWork Timișoara și Innovation Lab organizează Hackathon 2022

Articolul următor

Corteva introduce un nou bionutrient foliar în Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share