Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IT-iștii din Cluj și București se bat în proiecte de sustenabilitate

Furnizorul de servicii profesionale Accenture va organiza în cele două orașe Change4Impact, un eveniment de patru zile cu scopul de a crea soluții IT inovatoare pentru o lume sustenabilă

Furnizorul de servicii profesionale Accenture va organiza în cele două orașe un eveniment de patru zile cu scopul de a crea soluții IT inovatoare pentru o lume sustenabilă.

În competiția Change4Impact se pot înscrie echipe de 3-5 membri. Vor exista locații fizice la București și Cluj, o platformă online pentru participare de la distanță. Echipele vor fi consiliate de mentori. Ele vor folosi instrumente sau tehnologie pentru a reimagina viitorul și a dezvolta soluții inventive.

Evenimentul se derulează în perioada 26-29 mai, cu o conferință și o competiție de 36 de ore. Pe scena din București tema abordată va fi tehnologia sustenabilă, iar pe cea din Cluj, soluții la reducerea amprentei de carbon în industrie. Conferința va fi transmisă în direct printr-o platformă virtuală interactivă. Astfell, participanții vor putea trece cu ușurință de la o scenă la alta.

Fondatorul Dotlumen, printre alocutori

Printre vorbitori se va număra inventatorul clujean Cornel Amariei, fondatorul startup-ului Dotlumen. Pentru competiție, participanții pot alege dintre două teme: mediu și social. În 29 mai, echipele vor prezenta aplicațiile dezvoltate, apoi va avea loc gala de premiere. Juriul e format din profesioniști în IT, din profesori universitari și experți în sustenabilitate din Cluj și București.

Evenimentul organizat de Accenture și Techsylvania se adresează celor pasionați de tehnologie, industrie, inovare, sustenabilitate și care își doresc o lume mai sustenabilă, prin tehnologie. Accenture este o companie globală de servicii profesionale în domeniile digital, cloud și securitate, cu 674.000 de angajați și activitate în 120 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Diana Lascău, avocat partener la Moscovits Șteopan Ilian Lascău (MSIL), s-a întâlnit cu elevii de la Liceul Avram Iancu, cărora le-a vorbit despre profesiile juridice.

Baroul Cluj se implică în educația juridică a tinerilor

Articolul următor
Potențialii finanțatori și parteneri ai cineaștilor vor avea de ales între cele 10 coproducții selectate la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Cineaștii din Europa Centrală și de Est, promovați spre finanțare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share