Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PPF Real Estate își extinde activitatea în București și achiziționează proiectul ARC

arc

PPF Real Estate, dezvoltator și investitor cu active imobiliare de peste 3 miliarde de euro la nivel global, anunță achiziția unui teren cu autorizație de construire în București, pentru dezvoltarea unei noi clădiri de birouri denumită ARC. Achiziția întărește poziția PPF Real Estate pe o piață imobiliară care devine din ce în ce mai atractivă pentru investitori. Astfel, pe lângă clădirile de birouri Metropolis Center și Crystal Tower din București, aflate deja în proprietatea PPF Real Estate, alți 30.000 de metri pătrați de spații de birouri moderne vor deveni disponibili odată cu finalizarea construcției noii clădiri de birouri clasa A+.

PPF Real Estate a planificat o investiție de aproximativ 60 de milioane de euro în dezvoltarea clădirii de birouri, aceasta urmând să fie finalizată în 2024. ARC va avea zece etaje și va fi situată în partea de vest a orașului, o zonă care devine rapid unul dintre cartierele de afaceri cele mai importante ale Bucureștiului. Lucrările pentru proiectul ARC sunt programate să înceapă în a doua jumătate a acestui an. Locația respectivă oferă acces facil la metrou, tramvai și tren, iar potențialul său este subliniat și de apropierea de Gara de Nord, care oferă o legătură feroviară directă cu aeroportul internațional Henri Coandă. PPF Real Estate achiziționează proiectul de la dezvoltatorul imobiliar RC Europe.

Proiectul ARC va include o parcare subterană modernă pentru mai mult de 300 de mașini, stații de încărcare pentru vehiculele electrice, facilități pentru bicicliști, spațiu de depozitare și grădină pentru agrement.

“Cererea de spații de birouri de calitate crește odată cu dezvoltarea economică a României și putem vedea foarte clar această nevoie în București. Vrem să valorificăm această oportunitate pentru a diversifica și consolida în continuare poziția PPF Real Estate pe această piață”, spune Juraj Šaštinský, directorul de investiții al PPF Real Estate.

Romania este o piață foarte importantă pentru PPF Group, care deține investiții în mai multe domenii. Pe lângă sectorul imobiliar, grupul deține CME Media Enterprises, care operează cel mai urmărit canal de televiziune comercial din țară, PRO TV.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania germană Maschinenfabrik Augsburg-Nurnberg (MAN) va distribui orașului din Maramureș, în vară, o flotă de autobuze hibrid.

MAN va livra nouă autobuze hibrid pentru Baia Sprie

Articolul următor
Complexul Cluj Business Campus (CBC) va fi ocupat integral până în luna mai, în urma cererii de spații de birouri.

Se umple Cluj Business Campus. Apar șase noi companii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share