Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Babeș-Bolyai a inaugurat o sală de sport

Sala de sport a Căminului 16 din Campusul Studențesc Hasdeu a fost dată în funcțiune de către Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj.
Noul obiectiv, de 130 mp, a fost dotat cu aparatură de ultimă generație. | Foto: UBB

Sala de sport a Căminului 16 din Campusul Studențesc Hasdeu a fost dată în funcțiune de către Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj.

Noul obiectiv al UBB, de 130 mp, a fost dotat cu aparatură de ultimă generație. Studenții de la UBB au acces gratuit în sala de fitness pe bază de programare, prin platforma Calendis. Aceasta funcționează inclusiv în weekend, până la 23:00.

 UBB

Instituția clujeană de învățământ a formulat, la începutul anului, o cerere de achiziționare a Hotelului Onix (4*) după ce și-a mai adjudecat unitățile de turism Opera Plaza (5*) și Topaz (3*).

Hotelul de pe str. Septimiu Albini este necesar pentru extinderea Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Onix este alcătuit din două corpuri clasificate la 3-4*, cu o capacitate de 64 de camere.

Universitatea clujeană a mai cumpărat cu 1,3 milioane de euro Hotelul Topaz, pentru FSPAC, și cu 8 milioane de euro Hotelul Opera Plaza, pentru Facultatea de Drept. Negocierile au durat șase luni, incluzând perioada de obținere a avizelor de la Ministerul Educației și acordul Guvernului României.

UBB este o instituție de învățământ superior de stat cu 21 de facultăți. Este cea mai mare universitate din țară, având 50.000 de studenți înscriși la toate nivelurile academice. Comunitate sa academică grupează 55.000 de persoane. Aceasta 0cupă prima poziție în metarankingul universităților din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Apartamentele noi în Cluj-Napoca s-au scumpit, în medie, cu 5% în martie, iar cele din Brașov, cu 4,3%.

Clujul și Brașovul, campioanele scumpirilor la apartamente

Articolul următor

14 milioane de euro pentru 290 de tineri fermieri bihoreni ce s-au instalat la țară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share