Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firebyte Games va lucra pentru Voodoo

Dezvoltatorul de jocuri Firebyte Games Cluj (FGC) a încheiat un contract cu compania franceză Voodoo, unul dintre cei mai importanți publisheri de profil.
Primul dezvoltator de jocuri de la BVB este tot mai apreciat la nivel internațional | Foto: FGC

Dezvoltatorul de jocuri video Firebyte Games Cluj (FGC) a încheiat un contract cu compania franceză Voodoo SAS, unul dintre cei mai importanți publisheri de profil.

Firebyte Games a anunțat, la Bursa de Valori București (BVB), încheierea unui contract semnificativ. Valoarea sa depășește 10% din cifra de afaceri netă a ultimelor situații financiare încheiate. Acesta este realizat cu Voodoo SAS, unul dintre cei importanți publisheri de jocuri pentru dispozitive mobile la nivel global.

Contractul vizează dezvoltarea de către FGC de noi funcționalități ale jocurilor regăsite în portofoliul Voodoo. “Valoarea care urmează a fi încasată de către Firebyte Games, în calitate de dezvoltator, este de 90.000 euro/lună. Durata contractului este de șase luni”, a precizat conducerea FGC.

Makeover Run, apreciat de americani

Jocul Makeover Run, dezvoltat de FGC și publicat de către Moonee în cadrul unui parteneriat a ajuns pe locul cinci în topul jocurilor gratuite pe piața din SUA. Acesta a atras în șapte zile 1,5 milioane de descărcări, cu o medie zilnică de jucători de 450.000. “Astfel de performanțe completează bucuria și pasiunea noastră pentru jocurile pe care le dezvoltăm, validează strategia adoptată și totodată certifică valoarea echipelor de dezvoltare din cadrul companiei.

Makeover Run a obținut rezultate foarte bune în faza de testare. Având în vedere ca jocul se află în faza de scalare, impactul acestuia asupra situațiilor financiare ale companiei nu poate fi estimat la data prezentă”, conform FGC. Compania clujeană este primul dezvoltator de jocuri pentru dispozitive mobile listat la BVB.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Furnizorul clujean de sisteme de parcări inteligente Kadra a amenajat astfel de obiective în orașe precum Sibiu, Zalău și Dej.

Kadra a instalat parcări inteligente în trei orașe din Transilvania

Articolul următor
Linia ferată de mare viteză care să conecteze Portul Constanța de Budapesta, prin București și Transilvania, depășește capacitățile autorităților române, conform Asociației Pro Infrastructură (API).

Tren de 200 km/h Constanța - Cluj - Oradea? “Visăm cai verzi pe pereți”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share