Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schaeffler România are un nou administrator

Consiliul de Administrație al Schaeffler l-a numit pe Ștefan Gulacsi-Gologan în funcția de Administrator al Schaeffler România începând cu luna mai 2022.

Acesta îi succedă lui Sorin Poteraș, care a condus în ultimii cinci ani subsidiara cu succes printr-o fază de creștere puternică, în ciuda unui mediu economic dificil, și a activat peste 18 ani în Grupul Schaeffler.

Ștefan Gulacsi-Gologan a fost alături de Schaeffler în numeroase roluri de conducere în sectorul industrial de-a lungul carierei sale de 15 ani în companie.

A gestionat mai multe segmente de producție, urmate de poziția de Director de Producție în locația din România și poziția de Manufacturing Leader în Tehnologia Componentelor de Rulment la sediul Grupului Schaeffler din Germania.

În ultimii ani a ocupat poziția de director de fabrică pentru rulmenți de dimensiuni mari în Schaeffler România, deținând totodată și poziția de conducere CCO (Competence Center Operations) pentru rulmenți de dimensiuni mari pentru Grupul Schaeffler la nivel mondial.

„Suntem norocoși să avem pe cineva cu expertiza operațională și viziunea puternică a domnului Gulacsi-Gologan în poziția de conducere a Schaeffler România, una dintre cele mai mari locații ale Grupului Schaeffler.

Așteptăm cu nerăbdare să beneficiem de viziunea și de îndrumarea sa, pe măsură ce continuăm să evoluăm și să ne executăm strategiile”, a declarat Werner Günther, Chief Operations Officer pentru Europa și Divizia Industrială.

„În numele întregului consiliu de administrație și al organizației, vreau să-i mulțumesc domnului Poteraș pentru munca, dedicația și contribuțiile sale la Schaeffler și îi urez succes în inițiativele sale viitoare.

„Schaeffler România a devenit, prin implicarea și rezultatele remarcabile ale echipei de la Brașov, una dintre cele mai valoroase locații ale Grupului Schaeffler.

Bazându-ne pe valorile de companie de familie, care stau la baza identității noastre, împreună cu această echipă puternică ne vom continua transformarea și creșterea ca unul dintre cei mai căutați și mai apreciați furnizori pentru clienții noștri globali din industrie și sectorul auto”, a spus Ștefan Gulacsi-Gologan, noul director general al Schaeffler România.

Sursa foto: Schaeffler România

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Centrul Turistic Negreni a anunțat redeschiderea celor două ediții anuale ale târgurilor din comuna clujeană.

Târgul de la Negreni se redeschide, după doi ani

Articolul următor
Membrii Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) au fixat, la Adunarea Generală Ordinară, principalele coordonate sub care va activa organizația.

Antreprenorii din Maramureș și-au stabilit strategia. Care sunt planurile pe 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share