Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fosta mașină a lui Arnold Schwarzenegger, expusă în parcarea fabricii Rombat

Evenimentul este organizat de Classic Car Club și susținut de Rombat, singurul producător integrat de baterii auto din România.

În acest weekend, municipiul Bistrița va găzdui, în premieră, o etapă a “Castel Rally by EHRLE, ediția VII”. Evenimentul este organizat de Classic Car Club și susținut de Rombat, singurul producător integrat de baterii auto din România.

60 de mașini de epocă, printre care și un autovehicul despre care se spune că a aparținut celebrului actor american Arnold Schwarzenegger, vor putea fi admirate și fotografiate vineri, 20 mai, între orele 18:00 și 20:00.

Expoziția va avea loc în parcarea fabricii Rombat, în cadrul paradei organizate de asociația Classic Car Club. Fotografiile de la paradă vor putea fi înscrise apoi într-un concurs inedit cu premii oferite de Rombat.

Bistrițenii pot câștiga unul dintre cele trei trollere Samsonite Base Boost, una din cele 5 umbrele Traveler sau 2 Vibe Power Bank&Speaker dacă postează o fotografie efectuată la parada din parcarea Rombat și o postează pe contul personal de Facebook fotografia folosind hashtag-urile #LaROMBAT și #CastelRally.

Fotografiile făcute la parada din parcarea Rombat pot fi încărcate pe contul personal de Facebook în intervalul vineri, 20 mai, ora 18:00 – duminică, 22 mai, ora 23:59. Câștigătorii vor fi desemnați prin extragere și contactați individual, prin intermediul contului de Facebook cu care s-au înscris în concurs.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Corteva Agriscience a deschis un nou Centru de Tehnologii aplicate semințelor (CSAT) în Sud-Vestul Franței, pentru a sprijini agricultorii europeni să ia un start bun în obținerea unor recolte bogate.

Vânzări mai mari pentru Corteva în primul trimestru din 2022

Articolul următor

Timișul, propus pentru dezvoltarea industriei de apărare în colaborare cu Israelul

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share