Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul, capitala testing-ului din Europa Centrală și de Est

430 de testeri și vorbitori de pe trei continente se vor reuni fizic și virtual, la Cluj-Napoca, în cadrul celui mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est.

Timp de două zile testerii participă la Romanian Testing Conference (RTC), la zeci de workshopuri, prezentări și o competiție cu provocări inedite și creative. Ei se vor conecta cu persoane pasionate de domeniu și vor avea acces la specialiști internaționali de top ajunși în poziții cheie, fiind implicați în proiecte cunoscute în toată lumea.

După experiența conferinței online din timpul restricțiilor pandemice, evenimentul are loc și offline. 250 de persoane vor fi prezente online, 180 au optat pentru prezență fizică. Competiția de testare va avea lor în condiții speciale, chiar extreme.

Competiție de testing extrem

“xTestathon va fi o experiență continuă de două zile în care participanții trec prin învățarea și exersarea unui concept, sincronizarea la trendurile actuale și apoi un concurs amuzant și dinamic, unde pot să aplice ceea ce au învățat”, a explicat Andrei Ghinescu, cofondator al RTC.

Printre subiecte abordate vor fi: cum pot testerii să abordeze provocările din fiecare etapă, care este viitorul test automation, cum pot fi descoperite erorile care contează, care e modul în care utilizatorii interacționează cu aplicațiile, tehnici de dezvoltare a unor produse mai bune. Participanții vor afla cum pot să evalueze corect experiența cu care se confruntă un utilizator înainte să testeze aplicația.

De mare interes vor fi și discuțiile despre performanță în testing, siguranță online și o temă vitală: cât bine și cât rău fac testerii, prin munca lor. La RTC 2022, programată la Hotelul Grand Italia, se va discuta despre ce principii și teorii din magie, filosofie și șah se aplică în testing, prezentate de experți internaționali în domeniu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat prima asociație profesională din România dedicată domeniului monitorizării geotehnice și structurale

Articolul următor

CNAIR vrea să construiască două conexiuni rutiere în Brașov între Aeroport, centură și viitoarea autostradă spre Făgăraș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share