Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Moldovan trece de “granițele” Clujului

Constructorii de la Traust au explicat în ce constau lucrările la noua unitate a CMC, programată în orașul bistrițean Beclean.
Antreprenorii clujeni se află în plină expansiune, atât în Cluj, cât și în afara județului | Foto: Moldovan, Traust

Rețeaua de bistrouri Carmangeria Moldovan Cluj (CMC) va marca prima sa unitate din afara județului, în Bistrița-Năsăud.

Constructorii de la Traust au explicat în ce constau lucrările la noua unitate a CMC, programată în orașul bistrițean Beclean. “Și-au dorit să se dezvolte și să ducă meșteșugul mai departe.

Drept urmare au creat cunoscutul lanț de preparate din carne Carmangeria Moldovan. Lucrăm la extinderea rețelei, de dată această în Beclean, unde transformăm un spațiu vechi într-o carmangerie de top.

Am finalizat demolările și cablajele pentru instalația electrică, am turnat șapa de egalizare și am refăcut acoperișul și șarpantă. Lucrăm la structura tavanului, la instalațiile sanitare și la finisaje”, au relatat reprezentanții Traust.

Rețeaua de bistrouri Carmangeria Moldovan Cluj (CMC) va marca prima unitate din afara județului, în Bistrița-Năsăud.

Dezvoltare reluată după pandemie

CMC a reluat, din acest an, participarea sa la expoziția mondială Alimentaria Barcelona (Spania) și a lansat pe piață brandul de produse lactate Lăptăria M. Strategia CMC s-a concretizat în investiții în lanțul de desfacere și în flota auto.

Rețeaua s-a dezvoltat de la un atelier din comuna Apahida la ferme și unități de procesare, distribuție și magazine. Majoritatea proiectelor CMC s-au realizat pe bani europeni, dar și prin credite și fonduri proprii.

Societatea de construcții Traust și-a deschis, în primăvară, propriul atelier de sudură și vopsitorie care să scurteze timpul de execuție. O altă componentă o reprezintă realizarea de instalații electrice pentru spații civile și industriale, cu echipe dedicate de electricieni.

Traust a edificat noul sediu al filialei din Sibiu a companiei informatice NTT DATA Romania. Compania de construcții s-a lansat pe piață sub denumirea de Total Invest. Aceasta a participat la 1.200 de șantiere, iar din 2019 activează sub brandul Traust. Societatea îl are ca asociat unic pe Sabin Funar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Beneficiarii din Regiunea de Nord-Vest (RNV) a României au cerut integral fondurile europene nerambursabile alocate pentru această linie de finanțare.

Bătaie pe banii europeni de specializare inteligentă în Ardealul de Nord

Articolul următor
Proiectul Campeador City Timișoara (CCT), include 1.000 de apartamente, în nouă blocuri, spații comerciale și verzi, locuri de joacă pentru copii

Campeador ridică un ansamblu de 1.000 de apartamente la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share