Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

#RoResiRetreats | Confort și siguranță acasa cu produsele premium de la Alukonigstahl

#RoResiRetreats – detalii, specificatii si proiecte esentiale, reunite intr-un serial referinta – inspirational, educativ si formativ pentru a promova solutii sustenabile de lifestyle, noua generatie de comunitati, solutii verzi, post criza.

  • Premiera: reteaua de zone & comunitati reunita, planuri de dezvoltare si perspective.
  • Interviuri exclusive cu lideri inovatori, manageri, promotori ai planurilor de dezvoltare locala.
  • Arhitectura, solutii green si tech – pilonii unei evolutii autentice.
  • Tehnologii, materiale, solutii si noi viziuni urbane. 

Alukönigstahl – furnizor de soluții premium pentru construcții rezidențiale și lider pe piața sistemelor din aluminiu Schüco și oțel Jansen, vine cu o serie de soluții moderne pentru cei care își doresc confort, siguranță, funcționalitate și cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale căminului întregii familii.

Alegerea produselor premium reprezintă o investiție în securitatea și performanța casei și, în egală măsură, o măsură care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuințe. O locuință confortabilă este un lucru dorit de toata lumea.  Elemente de bază pentru aceasta sunt ferestrele care se deschid ușor, indiferent cât de mari sunt, se închid bine, nu lasă să intre înăuntru frigul și zgomotul de afară și se întrețin ușor.

Un alt factor important pentru starea de bine a rezidenților, cu atât mai mult în această perioadă în care casa a devenit și birou, este ventilarea corectă a încăperilor. Sistemele de ventilație descentralizată au avantajul că aduc aer proaspăt în fiecare cameră, atunci când este necesar.  Aparatele Schüco VentoTherm Twist, integrate în ferestrele Schüco din aluminiu sau PVC au în plus avantajul recuperării a 80% din căldura aerului evacuat, deci aerul care intră este preîncălzit, nu reduce temperatura camerei și astfel scade consumul de energie fată de varianta clasică de aerisire prin deschiderea ferestrei.  Această soluție are, de asemenea, avantajul filtrării aerului, eliminând praful si polenul. În ceea ce privește izolația termică, ferestrele Schüco AWS 75.SI si AWS 90.SI îmbină beneficiile oferite de aluminiu cu izolarea termică de excepție, reprezentând un avantaj pentru cei care își doresc o casă sustenabilă, fără a face rabat la design sau la dimensiunile ferestrei. In plus, având feroneria ascunsă, este vizibil doar mânerul suplu și elegant  iar ferestrele se integrează perfect în designul minimalist al locuințelor moderne.

Pentru cei care doresc o locuință liniștită chiar și în centrul unei metropole, există acum o soluție revoluționară: fereastra acustică Schüco AWS 90 AC.SI. Construcția specială, cu casete fonoizolante montate pe tocul superior al ferestrei,  asigură reducerea nivelului de zgomot cu 31 dB când fereastra este rabatată.

Trendul arhitecturii actuale este spre realizarea multor suprafețe vitrate mari. Acest lucru poate fi dezavantajos pe timpul verii, în special pentru fațadele orientate spre sud. Pentru a reduce efectele neplăcute ale soarelui în exces, Alukönigstahl oferă soluții de umbrire diverse, jaluzele exterioare si interioare, storuri, etc, având acum ca partener firma Warema, lider european în acest domeniu.

Integrarea tehnologiei și soluțiilor hi-tech și de eficiență energetică în sistemele de ferestre și uși folosite pentru noile proiecte imobiliare este o tendință majoră a ultimilor 3 ani. Casele inteligente sunt un subiect la ordinea zilei. Exploatarea eficientă din punct de vedere energetic și sigură a elementelor de tâmplărie Schüco prin integrarea acestora în sistemul de management computerizat al locuințelor este posibilă prin  echiparea acestora cu feronerie mecatronică Schüco TipTronic, disponibila pentru ferestre, uși de balcon si uși glisante.

În egală măsură, soluțiile oferite sunt inovatoare, oferind confort și accesibilitate. Construcțiile sustenabile realizate cu soluții premium marca Alukönigkstahl, se evidențiază prin designul de calitate și garantează securitate, durabilitate și fiabilitate,  produsele fiind testate în toate condițiile de funcționare și în diverse zone climatice.

#RoResiRetreats – detalii, specificatii si proiecte esentiale, reunite intr-un serial referinta – inspirational, educativ si formativ pentru a promova solutii sustenabile de lifestyle, noua generatie de comunitati, solutii verzi, post criza.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

#RoResiRetreats | Matematica Arbo Residence – lifestyle metropolitan in mijlocul naturii

Articolul următor

Richard Mille is the new official sponsor of the Monaco Yacht Show

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share