Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MET România Energy se mută în Expo Business Park

MET România Energy a închiriat etajul patru, cu o suprafață de 700 mp în Expo Business Park, din zona Expoziției, București. Serviciile de advisory, pentru tranzacția de închiriere, dar și cele de Project Management, pentru amenajarea spațiului au fost realizate de Fortim Trusted Advisors, membră în Alianța BNP Paribas Real Estate.

Birourile în care se mută MET România Energy sunt de clasă A și au fost personalizate pentru această companie.

“MET România Energy și-a dorit un birou mai modern și cel mai mult a contat faptul că Expo Business Park este o clădire verde, certificată cu BREEAM Outstanding și are un consum redus de energie. Proiectul de birouri se află în apropierea unei stații de metrou, într-o hub nou de business, iar la parterul ei se află spații comerciale cu destinații diverse, de food și alte servicii pentru angajați“, declară Dorin Caplea, Senior Consultant Advisory – Office Agency, Fortim Trusted Advisors, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate.

 

Expo Business Park, amplasat în zona Expoziției este un proiect de birouri de clasă A, cu trei clădiri de câte cinci, șapte și respectiv opt etaje superioare și cu o suprafață totală netă de 40.000 mp spații de birouri.

Zona Expoziției este un pol nou de business, cu o puternică dezvoltare, situat în partea de nord a Capitalei. În această zonă, stocul de birouri de clasă superioară a crescut rapid în ultimii cinci ani, la un total de peste 100.000 mp de birouri moderne.

Serviciile de Project Management se profesionalizează

“Ca trend, am remarcat că serviciile de Project Management, pentru fit-out-ul spațiilor de birouri câștigă în importanță, în rândul chiriașilor. Companiile își doresc un spațiu de birouri împărțit cât mai eficient, cu un consum redus de energie, cu finisaje de calitate și cu noi tipuri de compartimentare, inovative, care să atragă angajații și să creeze o experiență plăcută de lucru. Până acum, compania noastră asigura Project Management doar în pachete de servicii comune cu cele de Property Management, pentru dezvoltatori, dar de curând am deschis posibilitatea mai multor tipuri de parteneriate. Asigurarea serviciilor de Project Management, alături de cele de advisory se aliniază noii noastre linii de business «One-Stop Shop» “, declară Costin Nistor, Managing Director, Fortim Trusted Advisors, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festivalul de Carte Transilvania, la prima ediție postpandemie

Articolul următor

Clujul își cumpără autobuze Mercedes poluante

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share