Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blitz și-a desemnat primul asociat partener

Bogdan Petrovai coordonează o structură de vânzări de 300 de oameni

Bogdan Petrovai, chief sales manager, a devenit primul partener asociat al agenției imobiliare clujene create de omul de afaceri Cătălin Priscorniță.

“În cei peste nouă ani de colaborare cu Blitz, Bogdan Petrovai a devenit unul dintre cei mai performanți brokeri și manageri de vânzări ai companiei. Acest lucru s-a datorat pasiunii, dar și capacității sale de adaptare extraordinare, la orice context de business.

Începând de anul acesta, el a devenit și primul partener asociat în cadrul companiei. Dacă Blitz înseamnă să fim alături de oameni și de toți colaboratorii noștri, Bogdan Petrovai face o treabă excelentă, fiind alături de toți oamenii săi, cărora le este manager, mentor, suport, trainer și coach de performanță”, a argumentat conducerea grupului.

Petrovai și-a început activitatea în cadrul Blitz încă din 2013, ocupând la acea vreme poziția de agent de vânzări, conform Clubului Profesioniștilor în Imobiliare. Ulterior ajungea să coordoneze propria echipă de agenți în Blitz.

“Astăzi coordonez o structură de vânzări de peste 300 de oameni, patru manageri regionali, 24 de manageri de birou, 250 de agenți Blitz. Misiunea noastră pentru următorii ani este să replicăm modelul de business Blitz în toată România și în curând și în afara granițelor țării”, a relatat  Petrovai.

Birou nou deschis în Alba

El este licențiat în management instituțional european în cadrul Facultății de Studii Europene din cadrul Universității Babeș Bolyai, cu masterat în management performant. Anul trecut Blitz a înregistrat vânzări de 6 milioane euro și s-a extins în 10 centre economice din România. Grupul

Recent Blitz a deschis nou birou în Alba Iulia, condus de Bogdan Moga, manager cu experiență semnificativă în vânzări și un portofoliu impresionant de domenii în care a activat, precum HoReCa, fashion și retail.

Grupul Blitz este format din companiile Network, Facilities și Learning. Blitz Network era deținută integral de Cătălin Priscorniță, la finele anului trecut, având afaceri de 22 de milioane de lei și un profit minim, cu 44 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei firme vor să facă proiectarea centurii feroviare a Timișoarei

Articolul următor

Emilian Podaru, Crosspoint: E-mobility impact in the local automotive industry

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share