Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lanțul imobiliar RE/MAX și-a deschis francize în Sighet și Florești

Noile birouri sunt amplasare în Sighetu Marmației (județul Maramureș), Florești (Cluj), Chiajna (Ilfov), Onești (Bacău) și București.
Compania de sorginte americană vrea să schimbe percepția despre agentul imobiliar în România | Foto: RE/MAX

Rețeaua de agenții imobiliare RE/MAX, parte a liderului mondial în real estate, s-a extins cu cinci birouri în România, dintre care două în Transilvania.

Noile birouri sunt amplasare în Sighetu Marmației (județul Maramureș), Florești (Cluj), Chiajna (Ilfov), Onești (Bacău) și București. Portofoliul companiei cumulează 75 de birouri active la nivel național și 950 de membri.

Adriana și Vasile Faur au deschis un birou în Sighetu Marmației. Înainte de a decide să investească într-o franciză, Vasile Faur a fost director de vânzări la o firmă de piese auto, mai bine de 10 ani.

„După ce am analizat care sunt opțiunile și domeniile în care aș putea să activez, am ajuns la concluzia că investiția într-o franciză RE/MAX este cel mai potrivit mod de a evolua în carieră”.

El spune că există o cerere continuă în piața imobiliară din Sighetu Marmației.  Conectarea Maramureșului istoric cu restul țării și lumii în piața imobiliară reprezintă unul dintre obiectivele biroului RE/MAX Town and Country.

O piață complet nereglementată

Andrei Miron și Paul Prodan au luat decizia de a se implica în industria de real estate la Florești ca urmare a unor experiențe personale neplăcute cu unele agenții din piața locală. Ei au observat că această piață, complet nereglementată, are nevoie de oameni de încredere, care își doresc să facă diferența.

„Am ales RE/MAX pentru că vrem să jucăm în liga mare și să oferim servicii premium, nu doar să mimăm o meserie care e deja rău famată”, a declarat Andrei Miron.

Specializarea celor doi, de peste 20 ani în vânzări și management, în roluri ce implică relaționare umană și consultanță profesională, reprezintă, în opinia lor, o experiență relevantă și utilă agenție. Obiectivul lor este de a deveni un etalon în consultanță imobiliară pe piața din Cluj.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate. Planul de extindere la nivel național vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și 1.000 de agenți imobiliari.

Compania globală, înființată în 1973 în Denver (SUA), are 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, din 110 de ţări. În Europa, RE/MAX este prezentă în 40 de țări, cu 2.200 birouri și 29.000 de agenți, continuând să se extindă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara nu găsește furnizor de curent electric, dar iluminatul arhitectural nu se va opri deocamdată

Articolul următor
În sezonul 2021-2022, numărul clienților care mizează pe soluțiile propuse de compania internațională Corteva Agriscience a crescut semnificativ.

Fermierii români aleg într-un număr tot mai mare produsele Corteva Agriscience

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share