Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS a înființat o companie pentru servicii de flotă

Noua firmă se numește AROBS E-toll Solutions (AES), iar noul serviciu este disponibil pe piețele din România, Ucraina și Republica Moldova.

Grupul informatic clujean a creat o divizie complementară managementului de flotă prin care companiile de transport pot plăti taxele de drum în Europa.

Noua firmă se numește AROBS E-toll Solutions (AES), iar acest serviciu este disponibil pe piețele din România, Ucraina și Republica Moldova.

„Prin intermediul noului serviciu, managerii de flotă nu mai trebuie să se preocupe de aspecte legate de plata taxelor de drum în anumite țări sau implementarea mai multor echipamente de bord. AROBS E-toll Solutions integrează toate aceste aspecte într-o singură soluție unică pentru a permite managerilor de flote să se concentreze pe activități cu valoare adăugată” spune Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS.

AES este o companie nou-înființată, ce oferă partenerilor un echipament unic de bord acreditat de European Electronic Toll Service. Acesta cuprinde o interfață intuitivă pentru gestionarea tranzacțiilor și un card de plată postpaid. Serviciile le completează pe cele destinate managementului de flotă, pentru segmentul transportului internațional de marfă (vehicule peste 3,5 tone) și autocare.

Patru branduri în linia de business

Dispozitivul unic asigură respectarea cerințelor de tranzit pentru fiecare țară în parte. Sunt eliminate echipamentele diferite necesare pentru fiecare țară. Trecerea prin punctele de control poate fi efectuată fără opriri. Companiile au la dispoziție o imagine clară a costurilor aferente taxelor de drum și facturi unice pentru toate țările tranzitate.

AES oferă sprijin pentru 20 de țări și domenii diferite de taxare și eficientizează plățile taxelor în UE, Elveția, Marea Britanie, Norvegia. Linia de business management de flotă a grupului AROBS cuprinde brandurile TrackGPS, SASFleet, Skyshield și AES. 10.000 de clienți folosesc zilnic soluțiile de management de flotă ale AROBS.

Grupul furnizează servicii și soluții software în diverse industrii, cu 70 de parteneri din cadrul diviziei software services prezenți în Europa și America. 10.000 de clienți din Europa și Asia folosesc produsele sale software. AROBS este prezentă în 11 locații din România și 8 din străinătate, cu 950 de specialiști. Este cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Roboți construiți la Intelligent Grid, prezentați în Iulius Town

Articolul următor

Compania Omron închiriază 500 de metri pătrați la ISHO Timișoara pentru relocarea centrului de dezvoltare și suport

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share