Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Minerva Energy propune un parc fotovoltaic la Stejeriș

Un asemenea parc va fi realizat în satul Stejeriș - comuna Moldovenești și aparține firmei Minerva Energy Timișoara (MET)

Mai multe parcuri fotovoltaice au fost aprobate, în ultima perioadă, de către comisia de urbanism a județului Cluj.

Un asemenea parc va fi realizat în satul Stejeriș – comuna Moldovenești și aparține firmei Minerva Energy Timișoara (MET), conform Ziua de Cluj. Studiul de oportunitate pentru construire de parc fotovoltaic, împrejmuire și racordare la sistemul energetic național (SEN) a fost discutat la ultima ședință comisiei.

Beneficiarul investiției este MET, firmă înființată în 2022, cu sediul în județul Timiș. Suprafața terenului studiat este de 550.900 mp. Prin proiectul MET se dorește implementarea unei centrale electrice fotovoltaice cu racordare la SEN. Funcțiunea principală este aceea de producere și stocare de energie electrică din surse regenerabile – energie solară.

Parcul fotovoltaic presupune echipamentele aferente panourilor fotovoltaice; instalații electrice și pentru asigurarea utilităților, anexe tehnice, construcții și amenajări cu rol de a susține funcționarea și fluxurile tehnologice aferente panourilor fotovoltaice;  drumuri interioare de mentenanță; împrejmuire.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul nostru,“Incluziunea socială în teritoriul Grupului de Acțiune Locală Napoca Porolissum (GAL-NP)” a câștigat premiul Rural Inspiration Awards (RIA) 2022, la categoria Socially Inclusive & Innovative Futures.

Clujul a dat lovitura la premiile Politicii Agricole Comune

Articolul următor

Președintele RoGBC Transilvania: “Tinerii nu vor să mai muncească în construcții”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share