Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOTO: Bogdan BoB Rădulescu va fi gazda târgului neconvențional Noaptea Companiilor. Joi, 13

26 de companii își așteaptă vizitatorii joi, 13 octombrie, la Cluj, la Noaptea Companiilor (NCO), târg neconvențional de joburi și prezentări de companii la sediile acestora. Noaptea Companiilor se va desfășura între orele 14:00 și 24:00, iar gazda evenimentului va fi Bogdan Bob Rădulescu. Pentru a se deplasa la firme, vizitatorilor li se pun la dispoziție autobuze speciale. Evenimentul este organizat a doua oară (Cum a fost la prima ediție v-am povestit AICI).

Rutele și orarul autobuzelor, provenite din flota CTP Cluj-Napoca, pot fi consultate pe noapteacompaniilor.ro/harta-rute. Fiecare din cele cinci linii puse la dispoziție va porni de la Cluj Arena – stația inițială. Pe de altă parte, vizitatorii care doresc să ajungă la companii cu alt mijloc de transport sau pe jos sunt invitați cu drag să facă acest lucru. 

Odată ajunși la sediile firmelor, vizitatorii vor avea parte de evenimente variate: de la workshopuri la prezentări de specialitate sau vizite pe șantier. De asemenea, ei vor putea purta discuții informale cu managerii companiilor și vor putea să-și lase CV-ul în vederea unei angajări ulterioare.  

Nu este necesară înscrierea generală ca vizitator la Noaptea Companiilor, însă la unele evenimente numărul de locuri este limitat, astfel că doritorii sunt rugați să se înscrie prin intermediul formularelor speciale de pe website. Programul fiecărei companii în cadrul NCO este disponibil pe noapteacompaniilor.ro/companii.

“Este foarte important de știut că la Noaptea Companiilor vei găsi nu doar joburi ci mult mai mult – vei putea intra în culisele unor companii despre care probabil ai auzit de atâtea ori și vei putea participa la activități organizate de ele special pentru tine”, detaliază Szász Péter, fondatorul NCO.

Vizitatorii sunt așteptați de companii din domenii diverse: de la construcții la IT, de la imobiliare la soluții de business, de la agricultură la instalații electrice, de la resurse umane la consultanță ori inginerie. Diversitatea se referă și la dimensiunile companiilor participante: de la multinaționale la firme mici, precum și la amplasarea sediului lor – în centru sau la periferie.

 

Companiile participante la NCO 2022 sunt Accenture, Analog Devices, Bosch, Cognizant Softvision, ConexInstal, Consolis CES, Decorint, East Grain, EXL, Genpact, Goodwill Consulting, Grab, Human Direct, Iulius Mall, KÉSZ România, mindit.io, MOL România, Nagarro, NTT Data, Promelek XXI, RebelDot, Riverbed, Școala Informală de IT, Steelcase, Synopsys și Yardi.

Mai multe informații despre Noaptea Companiilor găsiți pe websiteul evenimentului – www.noapteacompaniilor.ro și pe paginile de LinkedIN, Facebook, Instagram și Tik Tok Noaptea Companiilor.  

NCO se află la a doua ediție. În 2019, la prima ediție, au participat 23 de companii și aproape 1.500 de vizitatori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Coeziunea și solidaritatea în interiorul UE reprezintă cheia depășirii crizelor prezente (război, inflație, energie sau pandemie), susțin liderii europeni.

Bruxelles – Săptămâna Regiunilor. Liderii europeni: “Fără coeziune, UE dispare”

Articolul următor
Compania de Apă Someș (CAS) Cluj a precizat că, la finele lunii septembrie, a avut loc eecepția la terminarea lucrărilor din cadrul contractului de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în oraș

Compania de Apă Someș a raportat finalizarea lucrărilor de apă-canal la Șimleu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share