Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Costa V.O.C își face Centru logistic lângă Terminalul Cargo al Aeroportului Oradea

Comisia municipală de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT) a analizat în cadrul ședinței de săptămâna trecută solicitarea SC Costa V.O.C Impex SRL pentru construirea unui Centru logistic.

SC Costa V.O.C a solicitat aviz arhitect-șef pentru construirea centrului logistic în incinta Parcului Industrial 2, pe strada Anghel Saligny. Investiția presupune construirea unei hale logistice cu o suprafață de 6.606 metri pătrați, iar suprafața desfășurată de 7.009 metri pătrați. Regimul de înălțime este de P+subpantă parțială, investiția fiind una necesară. Ca amplasare, construcția se află în imediata apropiere a zonei de acces a Terminalului Cargo, cu acces din strada Anghel Saligny.

„Proiectul a mai fost analizat în comisia de urbanism, iar obținerea avizului favorabil a fost condiționată de rezolvarea integrală în incinta proprie a spațiilor de manevră și parcare”, a precizat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Finas Group, companie clujeană care operează pe piața energiei verzi, a devenit partener într-un joint venture cu DTEK Renewables International

Finas și DTEK, investiții de 150 milioane euro în energie din surse regenerabile

Articolul următor
CITC e considerat proiect strategic de importanță națională, acum condițiile în care sunt efectuate operațiile de transplant fiind inadecvate. 

Patru oferte pentru construirea Centrului de Transplant Multiorgan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share