Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou chiriaș pentru CTPark Oradea Cargo Terminal – Inatech Packaging

Compania Inatech Packaging a închiriat o suprafață de aproximativ 2.300 mp în parcul industrial de lângă Aeroportul Oradea.

Inatech Packaging va acoperi din Oradea întreaga zonă de vest a României și Ungaria

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, anunță un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal, singurul parc industrial din România cu un terminal cargo aerian. Compania Inatech Packaging, cel mai mare distribuitor de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, a închiriat o suprafață de aproximativ 2.300 mp de spații de depozitare și birouri.

Cristian Bădescu

Cristian Bădescu este unul dintre tinerii antreprenori de succes ai României, care în 2010 a lansat conceptul de „Complete Packaging Provider” prin intermediul companiei Inatech Packaging și a magazinului online www.inatech-shop.ro. De-a lungul timpului a adăugat branduri ca Isoteckline (www.isoteckline.com) și Ifoam Ag (www.ifoam.ro). Cu o creștere exponențială de la an la an, în 2022 a trecut deja de pragul a 6,5 milioane de euro.

Acoperă toată zona de Vest a țării

„Inatech Packaging intră într-o nouă etapă de dezvoltare, astfel încât relocarea într-un parc industrial premium, precum CTPark Oradea Cargo Terminal, a fost un pas natural, pentru care avem planificate investiții de peste 150.000 de euro. Din Oradea acoperim zona de vest a țării, iar recent am câștigat clienți în Ungaria si Austria. Livrăm în maxium 48 de ore oriunde în țară pentru jucători din diverse industrii: producători de componente auto, de componente electronice, producători de mobilier, dar acoperim și zona de e-commerce”, a declarat Cristian Bădescu, fondatorul Inatech Packaging.

Inatech Packaging furnizează o gamă variată de ambalaje pentru protecție, cu livrare rapidă din stoc, având o echipă de peste 50 de angajați și o capacitate de aproximativ 200.000 de tone de marfă livrată anual.

„Ne bucurăm să anunțăm un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal, un proiect unic în România pentru care interesul potențialilor rezidenți a fost extrem de mare încă de la debutul proiectului. Inatech Packaging este o companie românească de succes, care dovedește că Oradea poate fi un hub regional și pentru piețe precum Ungaria și nu numai”, a declarat Oana Tănase, Asset Manager în cadrul CTP.

Tranzacția de închiriere a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Dunwell Industrial Brokerage.

“Cu Inatech Packaging am ținut legătura de-a lungul anilor și ne-am bucurat când au venit cu această cerere către noi, știind că proiectul CTP de la Oradea li se va potrivi foarte bine. Comunicarea cu ambele părți a fost una excelentă, ne bucurăm că suntem parte a acestui proiect și ca, încă o dată, am reușit să oferim cea mai bună soluție de depozitare celor de la Inatech”, au afirmat reprezentanții Dunwell Industrial Brokerage.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Activele grupului financiar Banca Transilvania (BT) au ajuns la 141 de miliarde lei la finalul trimestrului III, în creștere cu 6,6% față de începutul anului.

Grupul Banca Transilvania are active de 28 miliarde €

Articolul următor

Iluminat inteligent la Aleșd

Citește și:
Citeste mai mult

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Propunerea vine din partea Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. „Vin cu o veste bună…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
7
Share