Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Radisson Blu a sărbătorit cu partenerii la Cluj

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați onorat cu prezența în această seară, voi, cei care ați contribuit la solidificarea noastră.
Conducerea hotelului a întâmpinat invitații într-un cadru festiv | Foto: RBC

Întâlnirea de sfârșit de an a partenerilor Hotelului Radisson Blu Cluj (RBC) a adunat numeroși invitați în noua unitate turistică a orașului.

“Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați onorat cu prezența în această seară, care ați contribuit la solidificarea noastră. De asemenea, mulțumim atât investitorilor, cât și echipei de peste 100 de oameni fără de care nu am fi reușit în acest demers. Împreună am reușit să formăm o adevărată familie”, a spus Nina Moldovan, president of the Board al Winners First SA, dezvoltator al complexului hotelier.

  

“Suntem deja de șase luni împreună, am trecut peste doi ani groaznici, dar sperăm să creăm aici un alt model de hotelărie. Am realizat, în acest timp, niște evenimente notabile, dar vă promitem niște evenimente mult mai frumoase anul viitor, deja lucrăm la acest aspect”, a menționat George Miu, general manager al RBC.

După primirea invitaților, aceștia au vizionat un colaj video cu cele mai interesante evenimente găzduite sau susținute până acum de către noul hotel. De asemenea, doritorii au putut să participe la o trecere în revistă a spațiilor de cazare de la etajul șapte, iar amatorii de fotbal, la vizionarea semifinalei Franța – Maroc, de la Campionatul Mondial de Qatar, atât în sport lounge, cât și în zona barului.

Momentul artistic al serii l-a constituit un recital de operă. În sală au fost amenajate mai multe standuri cu gastronomie internațională italiană, spaniolă, japoneză sau vegană, două cu deserturi, dar și mai multe baruri, inclusiv pentru degustare de vinuri. De altfel, unele specialități au fost preparate la fața locului, inclusiv cocktailurile.

 

Hotelul de cinci stele de lângă Cluj Arena a fost inaugurat oficial în vară, în urma unei investiții inițiale de 22 de milioane de euro. Dezvoltatorul are în plan extinderea unității turistice cu o nouă aripă, în partea de est, care va duce la majorarea numărului de camere la 174 și de locuri de parcare la 110.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ministrul Attila Cseke a semnat 27 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, de 323 milioane lei, pentru modernizarea infrastructurii rutiere, construirea de poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

Șase județe din Ardeal primesc bani prin programul Anghel Saligny

Articolul următor

Cei mai de succes români din străinătate vin la Timișoara, la Smart Diaspora 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share