Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

3 milioane de lei investiți de Aquaserv în reparații stradale

Conducerea SC Compania Aquaserv SA Târgu Mureș a demarat, în data de 16 ianuarie 2023, o licitație estimată la valoarea de 3.050.000 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea de servicii de reparaţii stradale (carosabil şi trotuar) după intervenţiile pe reţelele de apă-canal, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, reparațiile stradale se referă la suprafețe din asfalt, beton de ciment, precum și calupuri, pavele sau bolovani.

”Lucrările se vor executa în termen de maxim trei zile lucratoare, de la data transmiterii în scris a comenzilor periodice, de către entitatea contractantă contractantă. Comenzile periodice se vor transmite după încheierea/ finalizarea fiecărei lucrări de intervenţie. Lucrările de refacere se vor executa doar după ora 17.00, pentru a nu produce perturbări ale traficului”, menționează sursa citată.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 ianuarie 2023, durata contractului va fi de 12 luni, iar loturile scoase la licitație sunt următoarele: Lotul 1 – Târgu Mureș, inclusiv Zona Metropolitană (Ungheni, Sângeorgiu Mureș, Cristești, Ernei, Corunca), valoare estimată: 1.000.000 de lei, fără TVA; Lotul 2 – Sighișoara, valoare estimată: 500.000 de lei, fără TVA; Lotul 3 – Reghin, valoare estimată: 550.000 de lei, fără TVA; Lotul 4 – Târnăveni, valoare estimată: 450.000 de lei, fără TVA; Lotul 5 – Luduș – Iernut, valoare estimată: 500.000 de lei, fără TVA; Lotul 6 – Cristuru Secuiesc, valoare estimată: 50.000 de lei, fără TVA.

Alex TOTH

Post-ul 3 milioane de lei investiți de Aquaserv în reparații stradale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kozma Mónika, director executiv Fundația Pro Economica: “Viitorul din perspectiva noastră arată bine”

Articolul următor

Aproape 90 de milioane de lei pentru consolidarea seismică și creșterea eficienței energetice atrei clădiri ale CJ Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share