Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ca în Germania. STEWO le achită angajaților facturile la curent

STEWO Plastic Prod este prima companie din județ care vine în sprijinul angajaților și le oferă un ajutor pentru plata facturilor de energie electrică

Producătorul de componente din mase plastice din orașul Năsăud a decis să aplice principiile companiei-mamă din Germania.

STEWO Plastic Prod este prima firmă din județ care vine în sprijinul angajaților și le oferă un ajutor pentru plata facturilor de energie electrică, potrivit Bistrițeanul. Producătorul de piese tehnice din plastic, de module de sistem asamblate și de matrițe de injecție aduce astfel și în Bistrița-Năsăud beneficiul oferit angajaților săi din Vestul Europei.

Fiecare salariat, indiferent că lucrează la birouri sau în producție, primește lunar contravaloarea a 125 kw în perioada ianuarie-august. Acest ajutor este acordat și în compania din Germania. „Sprijinul acordat e de 125 kw, valoric, în fiecare lună, la salariu, pe o durată de opt luni, indiferent de consum”, a precizat Daniela Leonte, administrator al STEWO.

Firma din Năsăud se axează pe componente tehnice fabricate din mase plastice. Afacerile STEWO erau, anul trecut, de 23 de milioane de lei, în timp ce profitul net anual s-a redus de la 4 la 2,8 milioane, iar efectivele, de la 81 la 76 de salariați. Producătorul bistrițean este deținut integral de compania Michael Stelzer Verwaltungs (Germania).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Competiția globală Holcim Awards premiază proiectele arhitecturale sustenabile

Articolul următor

Pallas și Floramix, cele mai performante erbicide pentru controlul buruienilor din grâu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share