Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Albinarii sălăjeni își expun produsele la Biofach

Mai multe produse obținute de apicultori din Grupul de Acțiune Locală GAL Valea Someșului (GAL-VS), sub marca Bio Leader, sunt expuse la Biofach Messe Nurnberg,

Apicultorii din acest județ sunt prezenți la unul dintre cele mai mari târguri de produse bio din lume.

Mai multe produse obținute de apicultori din Grupul de Acțiune Locală Valea Someșului (GAL-VS), sub marca Bio Leader, sunt expuse la Biofach Messe Nurnberg, potrivit Magazin Sălăjean. Acesta este unul dintre cele mai importante târguri internaționale de produse organice la nivel mondial.

La Biofach participă președintele GAL-VS, Ionuț Ilieș, și Aurelian Cozma, în calitate de apicultor. Târgul este dedicat specialiștilor din domeniu, cu impact major, atât pentru afaceri, cât şi pentru oportunităţi de poziționare. Biofach este un eveniment unde, în acelaşi loc, se pot întâlni clienţii, furnizorii, partenerii şi potenţialii clienţi din domeniu.

Expoziția reunește reprezentanți din politică, asociații, organizații nonguvernamentale, VIP-uri, persoane de interes public pentru a discuta aspecte legate de viitorul pieței, folosind platforma comună oferită de eveniment cu scopul de a modela viitorului.

Teritoriul GAL-VS cuprinde 20 de unități administrativ teritoriale (UAT), situate la confluențele județelor Sălaj, Cluj și Maramureș, cu o populație de 41.000 de locuitori.

Principalele strategii ale GAL sunt dezvoltarea economică a teritoriului folosind resursele existente, creșterea calității vieții prin dezvoltarea serviciilor și facilităților oferite, protejarea și îmbunătățirea calității mediului în vederea dezvoltării durabile a teritoriului.

GAL-VS, organizație cu sediul în comuna sălăjeană Ileanda, este compus din 80 de membri. Dintre aceștia 54 sunt agenți economici, 20 UAT, 6 organizații nonguvernamentale, rolul de bază deținându-l Cooperativa Agricolă Valea Someșului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara a lansat primul eveniment major din programul Capitalei Culturale Europene, cea mai mare expoziție retrospectivă Victor Brauner

Articolul următor
Fiind cea mai reprezentativă platformă de profil la nivel european, cu sediul la Bruxelles, ERRIN reunește 120 de organizații regionale din 20 de țări europene

Agenția de Dezvoltare Nord-Vest, acceptată în rețeaua ERRIN

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share