Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru de formare medicală în cadrul Staționarului 3 (Maternitatea) Oradea

Personalul medical din cadrul Compartimentului Terapie Intensivă – Nou născuți va avea la dispoziție un centru modern de formare profesională, care urmează să fie amenajat la subsolul Corpului C1 (Policlinica C1) din incinta Staționarului III (Maternitate).

Astfel, spațiul neamenajat al subsolului va primi o nouă funcțiune și utilitate.

Proiectul a fost prezentat Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT) și a primit aviz Arhitect Șef.

Centru modern de formare medicală

Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea a solicitat Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT), întrunită săptămâna trecută, aviz Arhitect Șef pentru dezvoltarea infrastructurii spitalicești a Compartimentul Terapie Intensivă – Nou născuți din cadrul Staționarului III, situat pe Calea Clujului, nr. 50.

Funcțiunea principală a centrului de formare va fi aceea de a găzdui cursuri de formare medicală. Astfel, subsolul policlinicii, momentan neamenajat, va primi o nouă utilitate și funcțiune, urmând să contribuie la formarea medicală continuă a personalului care deservește Compartimentul ATI, Nou-Născuți. Prin urmare, aici vor fi amenajate 3 săli de simulare, o cameră de control din care se vor supraveghea sălile de simulare și o sală de curs”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Totodată, centrul de formare va avea mai multe spații auxiliare, respectiv: hol de așteptare, grupuri sanitare, birou de primire, spații de depozitare materiale didactice și alte echipamente.

Proiectul propune un acces pe latura sudică a clădirii, care va face legătura dintre curtea de intrare în spital si subsolul clădirii.

Zona propusă pentru amenajare este de 254,9 m², din totalul suprafeței construite a subsolului de 517,3 m².

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrările la Parcul Științific și Tehnologic Oradea sunt în grafic

Articolul următor

Pași spre deschiderea restaurantului și brutăriei sub brandul „Piața 9” în Cetatea Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share