Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

36.000 de oameni așteptați la Festivalul Massif

În două săptămâni începe Massif, concept nou de divertisment menit să transforme Poiana Brașov în cea mai mare petrecere trăită la munte cu prietenii. 

Organizatorii primei ediții e evenimentului de la Poiana Brașov mizează pe o medie de 12.000 de oameni pe zi.

În două săptămâni începe Massif, concept nou de divertisment menit să transforme Poiana Brașov în cea mai mare petrecere trăită la munte cu prietenii. În weekendul 3-5 martie, Poiana Brașov devine cea mai mare zonă de distracție pentru toți cei care iubesc iarna, muzica și vibe-ul de festival.

Peste 12.000 de oameni sunt așteptați în fiecare zi la primul festival care transformă o stațiune montană într-o petrecere de proporții. Pentru ca evenimentul să decurgă conform așteptărilor, organizatorii au pregătit o serie de recomandări. Ei le-au transmis fanilor care sunt cazați în Brașov și celor care locuiesc în oraș să nu folosească mașina personală pentru festival și să utilizeze mijloacele de transport public.

Recomandare pentru bucureșteni: veniți cu trenul!

Cei care vin din București sunt sfătuiți să aleagă trenul ca mijloc de deplasare spre Brașov pentru a evita traficul de pe Valea Prahovei. Organizatorii și autoritățile locale vor pune la dispoziția fanilor autobuze și microbuze care vor face, zilnic, în perioada  festivalului, transferul participanților din Brașov în Poiana Brașov și retur.

În zilele următoare vor fi publicate programul și stațiile mijloacelor de transport. Participanții sunt așteptați în oraș și în stațiune, începând cu 2 martie. Festivalul se deschide în fiecare zi de la 12:00 și se închide după miezul nopții.

Massif va avea șase scene, amplasate în mai multe zone din Poiana Brașov. 3 scene vor fi în Massif Winter Village, la baza pârtiei Bradu, iar alte trei sunt realizate în parteneriat cu apres ski-uri renumite din stațiune: Nuba Chalet, Yager Chalet, Kupa Bar.

Vineri, 3 martie

  • Grasu XXL – 17:40
  • Delia – 19:00
  • MATTN – 20:15
  • Dimitri Vegas – 21:15

Sâmbătă, 4 martie

  • Killa Fonic – 16:20
  • Inna – 17:25
  • Kadebostany – 18:15
  • Quintino – 20:45

Duminică, 5 martie

  • Deliric x Silent Strike – 17:30
  • Ian – 18:30
  • MORTEN – 19:25
  • Nicky Romero – 20:45

Programul complet al Massif este disponibil pe site-ul festivalului și poate suferi modificări. Abonamentele pentru prima ediție sunt disponibile pe site-ul Bemassif.com. Prețurile pornesc de la 79 euro, plus taxe, General Access și urcă până la 250 euro, plus taxe, pentru VIP.

Pe website fanii găsesc și cazare în Poiana Brașov în perioada evenimentului. Peste 100 de artiști, trupe și DJ-i vor urca pe scenele Massif între 3 și 5 martie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Clubul Managerilor în IT (CMIT), eveniment organizat de CITC, este locul în care reprezentanți din domeniu se întâlnesc pentru a dezbate metode de extindere a ecosistemului.

Clusterul Cluj IT a intrat în trei asocieri europene

Articolul următor
Pârtiile de inițiere și principală de la Feleacu au fost deschise, în acest sezon, doar din perioada 6-7 februarie.

S-au închis pârtiile din Feleacu. Buscat mai rezistă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share