Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ferma și abatorul familiei Kalman s-au ieftinit

Ferma de porci și abatorul familiei Kalman, care lansa acum câțiva ani un brand de mezeluri, sunt scoase la licitație de către lichidatorul sibian al firmelor Pandora Legend și Pig Express Solutions, firme aflate în faliment

Activele companiei bistrițene aflate în faliment au fost din nou puse în vânzare.

Ferma de porci și abatorul familiei Kalman, care lansa acum câțiva ani un brand de mezeluri, sunt scoase la licitație de către lichidatorul sibian al firmelor Pandora Legend și Pig Express Solutions, firme aflate în faliment, conform Bistrița Business.

Prețul a coborât de la licitația precedentă, de la 1,65 la 1,36 milioane de euro. Ferma de reproducție, creștere și îngrășare a porcilor și alte bunuri mobile, situate în localitatea Șieu Măgheruș, vor fi licitate în 23 februarie.

În caz de nevalorificare procedura va fi reluată în 2, 9 și 16 martie. Activul este compus din cinci parcele de teren, de 31.296 mp, și o parcelă de teren având o cotă de 6.900 mp din suprafața de 40.299 mp; construcții (20.282 mp).

Sunt scoase la vânzare hale de creștere, hale de îngrășare, abator, unitate de procesare carne, corp administrativ; bunuri mobile de natura echipamentelor tehnologice din domeniul reproducției, creșterii și îngrășării porcilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
RE/MAX și Kiwi Finance au efectuat mai multe studii, care surprind atât o radiografie a pieței imobiliare din 2022, cât și previziuni pentru acest an.

Românii își cumpără apartamentele cu banii jos. Evoluția pieței imobiliare în 2022

Articolul următor
În cadrul ședinței pregătitoare a Comisiei de Dezvoltare Regională, parlamentarul european Daniel Buda a fost numit ca raportor al dosarului „Cooperarea transfrontalieră cu țările vecine.”

Europarlamentarul Daniel Buda, raportor pentru cooperarea transfrontalieră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share