Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru ghiduri ale solicitantului, lansate în Regiunea Nord-Vest

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), autoritate de management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 (PRNV), a lansat patru ghiduri ale solicitantului în consultare publică.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), autoritate de management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 (PRNV), a lansat patru ghiduri ale solicitantului în consultare publică.

Ghidurile solicitantului sunt 371.A – dezvoltarea unor orașe verzi și îmbunătățirea infrastructurii verzi din zonele urbane MRJ; 371.B – dezvoltarea unor orașe verzi și îmbunătățirea infrastructurii verzi din zonele urbane orașe altele decât MRJ; 521 – construirea/reabilitarea legăturilor rutiere secundare către rețeaua rutieră și nodurile TEN-T; 522.A – Soluții pentru creșterea siguranței traficului / A – Investiții în siguranța infrastructurii rutiere.

Perioada de consultare publică este de 10 zile lucrătoare de la data lansării. PRNV 2021-2027 propune intervenții pentru dezvoltarea capacității de cercetare, dezvoltare, inovare și digitalizare, creșterea performanței energetice a fondului existent de clădiri publice și rezidențiale, valorificarea spațiilor degradate de la nivelul orașelor, mobilitatea urbană sustenabilă, investiții în rețeaua de drumuri județene și în infrastructura educațională, precum și acțiuni de valorificare a potențialului cultural, turistic și balnear.

În cadrul exercițiului financiar 2021-2027, pot obține finanțări autorități și instituții publice, mediul de afaceri, mediul academic și de cercetare și organizații nonguvernamentale. PRNV beneficiază de o alocare totală de 1,4 miliarde de euro. De, asemenea, ADRNV a făcut cunoscut calendarul orientativ privind lansările de apeluri de proiecte pentru anul 2023.

Ce se mai lansează în 2023

  • Obiectivul de Politică 1 – 18 ghiduri
  • Obiectivul de Politică 2 – 7 ghiduri
  • Obiectivul de Politică 3 – 4 ghiduri
  • Obiectivul de Politică 4 – 7 ghiduri
  • Obiectivul de Politică 5 – 9 ghiduri

Sursa: ADRNV

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

21 de localități sălăjene, candidate la puncte gastromice locale

Articolul următor
Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași (AII), susține că există cerere mare pentru zborurile la Timișoara și Cluj-Napoca,

Aeroportul Iași vrea reluarea zborurilor spre Cluj și Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share