Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IMM-urile românești, sprijinite de la Cluj în digitalizarea achizițiilor

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) își pot digitaliza procesele de achiziții cu ajutorul experților Cluj IT Cluster (CITC).

Un workshop gratuit organizat pentru companiile din țară care își digitalizează activitatea va avea loc la Cluj-Napoca.

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) își pot digitaliza procesele de achiziții cu ajutorul experților Clusterului Cluj IT (CCIT). Asocierea are în pregătire și alte cinci workshop-uri și două conferințe dedicate transformării digitale a companiilor. În 23 și 24 martie, CCIT va organiza un workshop dedicat acelor companii românești interesate să își digitalizeze procesele, cu focus pe direcția optimizării procedurilor de achiziție.

Pe parcursul a opt ore, sub îndrumarea lui Daniel Homorodean – expert care derulează proiecte de implementare, consultanță, training la nivel internațional, au loc activități practice de explorare a digitalizării achizițiilor la nivel de firmă.

Workshop-ul se pretează companiilor care caută metode și instrumente practice pentru implementarea achizițiilor eficiente, îmbunătățirea relației cu furnizorii, optimizarea gestiunii facturilor, planificarea și execuția plăților și, nu în ultimul rând, condițiile optime necesare pentru achiziția de produse și servicii IT. Participarea este gratuită pentru angajații oricărei IMM, indiferent de regiunea geografică.

Sunt așteptate companii din turism și ecoturism, textile și pielărit, procesarea lemnului și mobilă, industrii creative, industria auto/motive, IT&C, procesarea alimentelor și a băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, bioeconomie, bioinformatică și biotehnologii, construcții, fabricarea materialelor de construcții, distribuție, activități profesionale, științifice și tehnice.

Înscrierile sunt deschise până pe în 17 martie. Sprijinul oferit de CCIT pentru transformarea digitală a firmelor eligibile cuprinde auditare gratuită a nivelului de maturitate digitală; recomandări privind pașii pentru eficientizarea transformării digitale în organizație; implementarea de programe de învățare la locul de muncă folosind instrumente digitale.

CCIT grupează 80 de companii membre, 12 universități, două institute de cercetare ale Academiei Române. Acesta oferă sprijin IMM-urilor din România pentru dezvoltarea lor strategică. Scopul CCIT în 2023 este de a ajuta firmele locale să înceapă procese de transformare digitală bazate pe nevoi reale, menite să crească valoarea companiei, să asigure o dezvoltare sustenabilă și să își mențină competitivitatea în piață.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania (BT) Cluj a aprobat răscumpărarea a maximum 900.000 acțiuni (din totalul celor 4 milioane de aprobate a fi răscumpărate de către adunarea generală extraordinară a acționarilor) cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune.

Banca Transilvania răscumpără aproape 1 milion de acțiuni

Articolul următor

Start la realizarea sistemului de încălzire cu energie geotermală la Sântana

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share