Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Corteva a finalizat cumpărarea Symborg și Stoller. Lider global în produsele biologice

Corteva și-a consolidat poziția de lider global pe piața de produse biologice aflată în expansiune rapidă: a încheiat achizițiile Symborg, expert în tehnologii microbiologice - din Murcia (Spania), și Stoller - una dintre cele mai mari companii independente din industria produselor biologice - din Houston (SUA).

Achizițiile finalizate ale companiilor Symborg și Stoller poziționează Corteva Agriscience ca lider global în domeniul produselor biologice.

Corteva și-a consolidat poziția de lider global pe piața de produse biologice aflată în expansiune rapidă: a încheiat achizițiile Symborg (foto), expert în tehnologii microbiologice – din Murcia (Spania), și Stoller – una dintre cele mai mari companii independente din industria produselor biologice – din Houston (SUA).

„Aceste achiziții ilustrează angajamentul Corteva de a oferi fermierilor soluții durabile care aduc valoare și productivitate fermei. Suntem încântați să îi primim oficial în echipa Corteva pe angajații Symborg și Stoller.

Expertiza și cunoștințele lor, combinate cu capacitățile de inovare ale Corteva, vor reuși să dezvolte un lider în afacerea de produse biologice, gata să accelereze și să crească odată cu expansiunea rapidă a pieței de produse biologice”, a declarat Chuck Magro, Chief Executive Officer al Corteva Agriscience.

Corteva a colaborat mai întâi cu Symborg pentru a extinde și pentru a aduce fermierilor optimizatorii de eficiență a nutrienților Utrisha N și Blue N, în cadrul unui acord de distribuție între cele două companii. Symborg deține un portofoliu diversificat, o linie de produse biologice în curs de dezvoltare și angajați calificați, ce dețin cunoștințe tehnice solide și expertiză în generarea cererii.

Cu filiale în Brazilia, Chile, China, Franța, Mexic, Peru, Spania, Turcia și Statele Unite, Symbog ajunge în peste 50 de țări cu soluțiile sale biologice inovatoare. Stoller are un istoric de succes cu peste 50 de ani de experiență în peste 60 de țări. Expertiza tehnică puternică a companiei și modelul comercial excepțional i-au câștigat o reputație de încredere în întreaga industrie a produselor biologice.

Este de așteptat ca piața produselor biologice să fie segmentul de protecție a culturilor cu cea mai rapidă creștere din industrie, reprezentând 25% din piața totală până în 2035. Achizițiile Symborg și Stoller au fost anunțate în a doua jumătate a anului 2022. Aceste achiziții, care vor majora indicele EBITDA în 2023, consolidează angajamentul Corteva de a oferi fermierilor instrumente prietenoase cu mediul și durabile, care completează practicile agricole în evoluție cu eficacitate dovedită.

Corteva este o companie agricolă globală, cotată la bursă, care combină inovația de vârf, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi în mod profitabil soluții pentru cele mai presante provocări agricole din lume. Corteva generează preferințe avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mix-ul său echilibrat și divers la nivel global de semințe, produse de protecția culturilor și produse și servicii digitale.

Cu unele dintre cele mai recunoscute mărci din agricultură și o linie tehnologică bine poziționată pentru a stimula creșterea, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, lucrând în același timp cu părțile interesate din sistemul alimentar, deoarece își îndeplinește promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progres pentru generațiile viitoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UO, prezentă la EURIE, unul din cele mai importante summit-uri mondiale dedicate învățământului superior

Articolul următor
Edilul localității, Sorin Timiș, a inițiat un proiect de 50 de milioane de euro în vederea modernizării Spitalului de Recuperare Borșa (SRB), dar spune că acest lucru este posibil doar prin trecerea acestuia în subordinea primăriei.

50 de milioane de euro pentru noul spital din Borșa. Care sunt planurile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share