Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansată licitația pentru găsirea firmei care va finaliza Centura Sud de ocolire a Timișoarei

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a publicat, joi, în SEAP, procedura de licitație deschisă pentru atribuirea contractului având ca obiect “Execuție a lucrărilor din cadrul obiectivului Varianta de Ocolire Timișoara Sud – rest de executat”. Firma sau grupul de firme care va câștiga licitația va mai avea de executat puțin peste 40 la sută din lucrare, rămase neexecutate în urma rezilierii contractului cu italienii de la Tirrena Scavi.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 24.04.2023. Valoarea totală estimată este între: 394.100.430 lei și 411.869.567,50 lei, fără TVA. La data rezilierii contractului anterior, în decembrie 2022, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%. Durata contractului este compusă din 12 luni – perioada de execuție și minimum 60 de luni – perioada de garanție. Durata contractului poate varia în funcție de perioada de garanție ofertată de operatorii economici.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Florin Spătaru a efectuat vizite în mai multe fabrici mari din județ în vederea promovării schemelor de ajutor de stat implementate de Ministerul Economiei.

Eckerle și-a mutat din producția din Ungaria în România. “Trebuie să fabricăm mai mult aici”

Articolul următor

Traseul Velo Apuseni va avea 92 km în Cluj

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share