Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transylvania College și-a pus director de bunăstare: Cristina Ungvari

Complexul educațional privat din Cluj-Napoca va avea un nou director, începând cu această toamnă.

Cristina Ungvari va prelua, din septembrie, rolul de Wellbeing Director în cadrul Transylvania College Cluj (TCC). „Am acceptat rolul ca o nouă provocare în cariera mea. Momentul e unul potrivit pentru modul în care mă văd eu ca persoană care a evoluat mult în ultimii ani, pe plan personal și profesional.

Munca mea în acest rol va fi una de creare a unui cadru în care starea de bine a copiilor să fie reflectată de starea de bine a profesorilor și a tuturor adulților din jurul lor. Cred foarte mult că atunci când adulții sunt bine și copiii se pot dezvolta armonios”, a spus aceasta.

Va lucra la formarea părinților

“Obiectivul meu principal va fi să mă asigur că dezvoltarea relațiilor calitative între toți membrii comunității este un focus general. Relațiile să fie bazate pe încredere și deschidere, în așa fel încât orice membru al staff-ului să înțeleagă, și să depună efort în acest sens, pentru că în final totul se va oglindi în performanța și modul în care copiii aleg să se raporteze la școală.

Voi fi în directă legătură cu familiile copiilor și elevilor, oferindu-le suport, voi fi prezentă în viața copiilor, împreună cu echipa mea, cu care vom continua implementarea programelor și curriculumului de wellbeing. Vom construi împreună și alte programe, în funcție de nevoile copiilor și ale profesorilor.

Îmi doresc mult să pot sprijini modul în care fiecare membru al comunității noastre se simte și evoluează, și mă refer atât la copii/elevi, cât și la părinți și toți colegii mei, atât profesori, cât și personalul administrativ”, a menționat noul director.

Cristina Ungvari a absolvit Facultatea de Psihologie a Universității Babeș-Bolyai. A activat ca educator în cadrul organizației World Vision, după care a îndeplinit funcțiile de psiholog și coordonator al Grădiniței Happy Kids – TCC.

Familia fondatoare a cedat proprietățile

La rândul său, actualul manager al TCC, Ruxandra Mercea, a anunțat se va ocupa de o altă instituție grup. “Mă voi muta în rolul de director al Școlii Spark. Având în vedere trecutul meu la TCC, la Școala de Încredere și realizările mele ca lider de școală, simt că mă aflu într-o poziție excelentă pentru a aduce contribuții semnificative la scopul, scara și impactul Spark în viața familiilor cu tineri, oriunde s-ar afla în lume”.

La finele anului trecut, oamenii de afaceri Simona și Dan Baciu, au anunțat că predau integral proprietatea TCC și a fundației ce deține clădirile din campus către Ruxandra Mercea, care conducea școala ca director executiv. Soții Baciu au decis să se retragă din conducere, alegând să se focuseze pe proiectele inițiate în ultimii ani, independent de școală.

Fiica lor prelua și rolul de administrator unic al școlii și fundației. În 2013, ea a devenit director executiv. TCC și-a crescut efectivele cu 255%, ajungând la 690 de elevi în anul școlar 2022-2023.  În contextul pandemiei, a fost inițiatoarea liceului hibrid Spark, pentru a răspunde nevoilor tinerilor de a avea acces la educație online de calitate, oriunde în lume.

TCC este o școală centrată pe progresul academic al elevului, acreditată național și internațional, funcționând pe modelul Cambridge. Oferta educațională a TCC acoperă de la creșă la liceu, oferind predare pe două linii de studiu acreditate, în engleză și în română. TCC găzduiește 700 de elevi și 100 de profesori de 30 naționalități, de pe șase continente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cerdacul cu Lavandă, înecat în moloz

Articolul următor
Ioana Duca, reprezentant de comunicare al Leoni Wiring Systems (LWS), a anunțat felul în care se va face finanțarea grupului Leoni și noua structură a acționariatului.

Grupul Leoni: operațiunile din România, neafectate de schimbarea acționarului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share