Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

340.740 de fermieri au depus cereri de plată pentru 2023

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură a prezentat rezultatele campaniei de depunere a cererilor de plată | Foto: APIA

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1 martie – 12 aprilie, în cadrul campaniei de depunere a cererilor de plată pentru anul 2023, au fost depuse 340.740 cereri pentru 1,3 milioane ha.

Până în data de 15 mai pot depune cererea de plată fără penalități, prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie).

Responsabilitatea privind legalitatea şi valabilitatea documentelor aparţine fermierului sau autorităţii care a emis ori atestat aceste documente, după caz.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei intervenții sau măsuri de dezvoltare rurală, inclusiv hărțile și listele cu UAT-urile eligibile pentru M.10, M.11, M.13, pot fi consultate la centrele APIA și pe site-ul instituției.

În această anexă poate fi consultată situația depunerii cererilor de plată pentru campania 2023, structurată pe fiecare județ și suprafața solicitată la plată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Transilvania se leagă de “Autostrada Nordului”

Articolul următor

Un nou pod pietonal peste râul Mureș la Arad, investiție de peste 15 mil. Lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share