Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Silcar Prod își construiește independența energetică

Unul dintre pașii concreți pentru reducerea cheltuielilor cu energia al Silcar Prod a fost instalarea, în februarie, a unui sistem de panouri fotovoltaice.
Societatea sălăjeană și-a instalat un sistem de panouri fotovoltaice cu o putere de 160 KW | Foto: Silcar Prod

Producătorul de ferestre și uși din tâmplarie PVC cu geam termopan din Sălaj a gândit o strategie de reducere și eficientizare a costurilor.

Unul dintre pașii concreți pentru reducerea cheltuielilor cu energia al Silcar Prod Panic a fost instalarea, în februarie, a unui sistem de panouri fotovoltaice, spune Diana Bocșan, Administration & Finance Manager, conform Agenda Construcțiilor.

Ea a precizat că sistemul are o putere totală de 160 KW, iar prin acesta compania își va asigura, în mare măsură, independența energetică. Producătorul a inclus recent în portofoliu tâmplăria termoizolantă de aluminiu, în tendința tot mai accentuată spre ferestre cu rame slim și vitraje generoase.

Conducerea Silcar Prod a constat, în primele luni ale anului, o încetinire a lucrărilor de construcții rezidențiale și a dezvoltărilor imobiliare, cu scăderea cererii la nivelul proiectelor publice și private.

Aceasta consideră că situația se va stabiliza din vară, odată cu alocarea fondurilor UE a căror absorbție are o tendință ascendentă și mizează pe proiectele de eficientizare energetică asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Silcar Prod, societate specializată în tâmplărie și dulgherie, înregistra, în 2021, afaceri de 25 de milioane de lei, și un profit net de 2,1 milioane, cu 51 de angajați. Asociații companiei sunt Ovidiu Caraba (90% din capitalul social) și Ioan Valentin Goia (10%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Unita Turism Holding a înstrăinat complexul Fântânele, de pe malul lacului Beliș, acesta intrând în patrimoniul firmei Transilvania Quest.

Unita a vândut complexul Fântânele cu 5 milioane €. Un Hilton la orizont

Articolul următor

Nice Climate Summit 2023: First edition on September 28th and 29th

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share