Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbări de management la Ford Otosan România

Müjdat Tiryaki, care a avut funcția de Director Ford Otosan Craiova din August 2022, este numit Președinte Ford Otosan Craiova începând cu 01 mai 2023, după numirea lui Josephine Payne ca Director General Adjunct al Ford Otosan.

 

În noul său rol, Tiryaki va fi responsabil de supervizarea operațiunilor de producție vehicule și motoare, precum și a altor funcțiuni de suport. În calitate de Președinte, el va conduce echipa din Craiova în menținerea rolului său cheie în călătoria Ford Otosan către era electrificării, în contextul lansărilor următoare de vehicule electrice, respectiv modelele E-Transit Courier, E-Tourneo Courier și Puma.

Tiryaki s-a alăturat Ford Otosan ca inginer industrial în 2000 și a avut diferite roluri de conducere legate de producția Ford Transit, iar ulterior a fost numit Manager în Secția de Caroserii de la fabrica din Craiova.  El a lucrat in Craiova între 2010-2012, iar ulterior, a avut diverse roluri de conducere în Secția de Caroserii a fabricii din Gölcük (Turcia). Înainte de fi numit director al fabricii din Craiova (august 2022), Tiryaki a fost șeful fabricii din Gölcük unde s-a ocupat de proiecte de creștere a capacității de producție și de lansarea E-Transit. Sub comanda lui, fabrica Ford Otosan din Gölcük a fost certificată Advanced Fourth Industrial (4IR) Lighthouse și s-a alăturat companiilor care fac parte din inițiativa WEF (World Economic Forum) Fourth Industrial Revolution.

Müjdat Tiryaki a absolvit Middle East Technical University, secția inginerie industrială, și a obținut un master în științe de la Universitatea Kocaeli.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Peste jumătate dintre investitorii de la Bursa de Valori București (BVB) sunt mai interesați să cumpere decât să vândă acțiuni în 2023, potrivit unui studiu al agenției de consultanță Cornerstone și companiei de cercetare MIA Marketing.

În ce investesc românii la bursă. Titlurile de stat, în creștere de interes

Articolul următor
Indicele de ocupare netă a locurilor de cazare din Maramureș a fost, anul trecut, de 15,95%, potrivit 2M News.

Suflă vântul prin hotelurile Maramureșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share